Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 15:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen bedenktijd *

Winteruitverkoop: tot 50% korting! | 50% korting Harry's Horse wintercollectie

Winteruitverkoop: tot 50% korting!

Frisbees

Frisbees voor jouw hond koop je goedkoop bij Agradi.nl! Jouw hond verdient het beste kwalitatieve speelgoed wat er is en daarvoor zit je bij Agradi goed. Natuurlijk alles voor een lage prijs en perfect voor jouw hond. Met een frisbee kan jouw hond lekker zijn energie kwijt op een leuke en speelse manier. Leuk voor in het bos bijvoorbeeld. We hebben verschillende soorten frisbees voor elke hond geschikt. De bekendste merken van onze frisbees zijn Beeztees, Jolly Ball, Kerbl en Rogz For Dogs.

0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
 1. Outlet
  Chuckit Paraflight
  vanaf € 11,04 -15%

  Chuckit Paraflight

  (0)
 2. Outlet
  Rogz Flying Object Oranje One Size
  € 14,85 € 7,39 -50%

  Rogz Flying Object Oranje One Size

  (0)
 3. Sale
  Kerbl Nylon Frisbee 24cm
  € 3,99 € 3,39 -15%

  Kerbl Nylon Frisbee 24cm

  (13)
 4. Sale
  Chuckit Ring Ultra Oranje/Blauw
  € 10,99 € 9,34 -15%

  Chuckit Ring Ultra Oranje/Blauw

  (1)
 5. Sale
  Chuckit Zipflight Small
  € 11,99 € 10,19 -15%

  Chuckit Zipflight Small

  (1)
 6. Sale
  Kerbl Toyfastic Frisbee 20cm
  € 13,99 € 12,59 -10%

  Kerbl Toyfastic Frisbee 20cm

  (0)
 7. Sale
  Rogz Flying Object Rood One Size
  € 14,85 € 13,36 -10%

  Rogz Flying Object Rood One Size

  (0)
 8. Sale
  Rogz Flying Object Groen One Size
  € 14,85 € 12,62 -15%

  Rogz Flying Object Groen One Size

  (0)
 9. Sale
  Kong Extreme Flyer Large
  € 18,70 € 15,89 -15%

  Kong Extreme Flyer Large

  (0)
Aantal per pagina:
20 100

Frisbees zijn erg leuk voor jou en jouw hond, want zo kunnen jullie samen lekker bezig zijn en tijd doorbrengen. Dit versterkt de band tussen mens en dier. Honden zijn vaak energieke dieren die hun energie ergens kwijt moeten kunnen. Door middel van speelgoed, zoals de frisbee maar ook bijvoorbeeld tennisballen of dummy’s, kunnen ze hun energie kwijt op een speelse manier. Als ze niet hun energie kwijt kunnen is het mogelijk dat de honden zich vervelend kunnen gaan gedragen. Dit maakt jullie band alleen maar slechter en dit wil jij natuurlijk absoluut niet! Jij wilt dat jouw hond optimaal kan genieten en dat hij gelukkig is. Hierin speelt vermaak en dus speelgoed een grote rol. Ook is veiligheid erg belangrijk voor ons daarom verkopen wij alleen het beste speelgoed dat veilig en speciaal voor jouw hond is ontworpen. Is jouw hond niet zo’n fan van frisbees? Dan hebben wij gelukkig nog genoeg ander speelgoed voor jouw hond om mee te spelen zoals bijvoorbeeld het denkspeelgoed of leuke pluche speelgoed.

Kortom, wij hebben alles voor jouw hond zodat hij zich urenlang kan vermaken! Van frisbees tot pluche speelgoed, elk baasje kan voor zijn hond een leuk speeltje vinden bij Agradi en dat allemaal voor de beste kwaliteit en lage prijs. Niet alleen voor honden maar ook voor katten en andere huisdieren hebben wij verschillende benodigdheden dus neem gerust een kijkje. De Agradi stickerkorting is ook toepasbaar op een groot aantal andere artikelen bij Hondenspeelgoed. Voor het verzorgen van de gezondheid van jouw hond kun je terecht bij onze Hondendrogist. Ook hebben wij een Hondengezondheidswijzer, waar je alles kunt vinden over ziektes en blessures die bij honden voor komen. Tenslotte kun je voor al het hondenspeelgoed wat in de uitverkoop/opruiming is terecht op onze Sale pagina. Tot ziens bij Agradi!