Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *

MEGA Horseware SALE! 25% korting op ALLES! Actievoorwaarden >>

MEGA Horseware SALE! 25% korting op ALLES! Actievoorwaarden >>

Chuckit Hondenspeelgoed

Voor het ultieme hondenspeelgoed springt er een merk bovenuit en dat is Chuckit. Dit Amerikaanse merk ontwerp het speelgoed op een revolutionaire manier die de interactie tussen mens en hond verhoogt. Hoe meer speeltijd, hoe meer plezier, hoe beter de band. Agradi heeft alle soorten hondenspeelgoed van Chuckit in het assortiment, uiteraard voor een scherpe prijs. Wij helpen jou en je hond graag aan het allerleukste speelgoed!
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
 1. Sale
  Chuckit Ultra Ball 2-Pack
  vanaf € 9,56 -15%

  Chuckit Ultra Ball 2-Pack

  (100)
 2. Sale
  Chuckit Ultra Tug
  vanaf € 8,84 -15%

  Chuckit Ultra Tug

  (13)
 3. Sale
  Chuckit Ultra Ball 1-Pack
  vanaf € 7,18 -15%

  Chuckit Ultra Ball 1-Pack

  (25)
 4. Sale
  Chuckit Breathe Right Fetch Ball
  vanaf € 7,39 -15%

  Chuckit Breathe Right Fetch Ball

  (4)
 5. Sale
  Chuckit Erratic Ball
  vanaf € 10,16 -15%

  Chuckit Erratic Ball

  (0)
 6. Sale
  Chuckit Ultra Squeaker Ball
  vanaf € 5,57 -15%

  Chuckit Ultra Squeaker Ball

  (1)
 7. Sale
  Chuckit Strato Ball
  vanaf € 8,03 -15%

  Chuckit Strato Ball

  (0)
Aantal per pagina:
24 96

Agradi heeft een groot assortiment online staan aan speelgoed voor jouw allerliefste hond(en)! Jouw huisdier verdient de beste zorg die er is en daarom hebben wij de meeste betrouwbare producten en merken geselecteerd. In onze webshop vind je hoogwaardige producten van verschillende merken.

Chuckit is een Amerikaans merk dat al sinds 1998 hondenspeelgoed ontwerpt. Zij creëren speelgoed dat de band tussen mens en dier verrijkt. Deze speciale band staat centraal in elk ontwerp van het speelgoed dat Chuckit maakt. Door het delen van de opwinding die vrijkomt van het spelen, verhoogt het de speeltijd met je hond. Deze momenten verhoogt de band tussen mens en dier naar een nieuw level. Het speelgoed van Chuckit is leuk voor zowel mens als dier. Wat is er nou leuker om actief buiten te zijn met je hond en daarmee een gezonde en actieve levensstijl op te bouwen? Chuckit wil dolgraag manieren geven om te kunnen spelen met je hond.

Daarom hebben ze meer dan 100 verschillende hondenspeeltjes ontwikkeld. De heldere oranje en blauwe kleuren trekken de aandacht van je hond en geven het signaal dat het speeltijd is. Het honden speelgoed is ontworpen om de interactie met je hond naar een hoger niveau te tillen. De dynamische producten zijn niet bedoeld om als solo speelgoed te gebruiken, dit verhoogt de interactie. Het merk heeft het klassieke spel van ‘fetch’ oftewel het halen revolutionair gemaakt door het speciale ontwerp.

In kort is het hondenspeelgoed van Chuckit gemaakt om de interactie tussen mens en dier te verrijken. Het speelgoed heeft een revolutionair ontwerp en is van hoge kwaliteit. Alle producten van Chuckit zijn verkrijgbaar bij Agradi.nl. Daarnaast hebben wij diverse andere artikelen voor jou en je hond. Wij bieden deze producten aan voor de allerlaagste prijs. Daar komt nog bij dat vele artikelen van Chuckit meedoen aan onze stickeractie. Hiermee krijg je hele aantrekkelijke kortingen op deze producten. Ten slotte kun je op de Sale pagina nog meer producten vinden die in de aanbieding zijn. Alle hondenliefhebbers kunnen bij Agradi terecht voor het allerleukste hondenspeelgoed voor de allerlaagste prijs.