Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 23:59 besteld, morgen verzonden
90 dagen gratis retour *
Agradi

Eskadron

Eskadron is het merk dat je in de gaten moet houden als je van collecties houdt! Meer informatie

0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Outlet
Eskadron Polo Reflexx Heren Deepgrey
€ 59,95€ 35,97-40%

Eskadron Polo Reflexx Heren Deepgrey

(0)
Outlet
Eskadron Shirt Reflexx Glitter Deepgrey
€ 39,95€ 23,97-40%

Eskadron Shirt Reflexx Glitter Deepgrey

(0)

Populaire merken

Aantal per pagina:
24

Eskadron is een merk dat kwaliteitsvolle producten maakt, een heel basisassortiment heeft en daarnaast wel 6x per jaar met een nieuwe collectie komt. Deze collecties komen in verschillende herkenbare stijlen en daarnaast komen ze iedere keer in nieuwe kleurstellingen en details afgepast op het seizoen en de laatste mode.
Sommige artikelen van Eskadron zijn zo gewild dat het een heus collectors item wordt.

Verschillende collecties

Eskadron heeft collecties in verschillende stijlen en komt daarnaast steeds met nieuwe kleuren.
Ze hebben de volgende stijlcollecties:

Eskadron Classic sports (klassieke lijn)
Eskadron Platinum (chique details en gedempte kleuren)
Eskadron New Generation (sportief met grafische details en kleurovergangen)
Eskadron Heritage (rustige kleuren met sierlijke details)
Eskadron Young Star (felle kleuren, stippen en sterren, alles in ontworpen voor de hippe jonge ruiter)
Eskadron Nici (de bekende unicornserie)
Eskadron Equestrian Fanatics (kledinglijn)

Doordat Eskadron verschillende collecties heeft is er altijd wel een collectie bij je favoriet. Of je nu houdt van rustige kleuren met mooie details, of van een ware color splash en gewaagde patronen, Eskadron heeft het allemaal in het assortiment. Behalve dat er verschillende collecties zijn komt er ook steeds een nieuwe serie uit binnen deze collectie. Hierdoor draaien alle kleuren met de seizoenen mee en heb je steeds wat nieuws volgens de laatste mode.

Een hele productlijn voor je paard van Eskadron

De Eskadroncollecties houden er een hele productlijn op na. Met deze producten kan je je paard volledig in stijl verzorgen en trainen. Halster, beenbeschermers, springschoenen, dekens, zadeldekjes transportbeschermers en oornetjes zijn producten die veel gebruikt worden en dus ook in de collecties terug te vinden zijn. Daarnaast hebben ze hebben ze producten in de collecties die handig zijn maar je niet veel tegen komt zoals een paspoortmap of een bandagetas. Een tas voor je accessoires zie je wel wat vaker maar de tassen uit de Eskadron collecties zijn uitgebreid en hebben de leuke kleurtjes en prints die de overige collectie ook heeft.
Zadeldekjes zijn echt een mode item, Eskadron heeft dan ook vele verschillende kleuren, prints en stoffen. Wat ze allemaal gemeen hebben is dat de dekjes een sublieme pasvorm hebben door de anatomische ruglijn en veel ruimte voor de schoft.

Wanneer je als eerste op de hoogte wil zijn van de komst van een nieuwe collectie, abonneer je dan op onze nieuwsbrief. Daarin worden alle nieuwe collecties bekend gemaakt. Ook worden alle acties aangegeven in onze nieuwsbrief. Zo kan je wellicht het door jou gewenste collectie artikel in de sale kopen of tijdens een andere kortingsactie.