Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 23:59 besteld, morgen verzonden
90 dagen gratis retour *
Agradi

Eskadron Classic Sports 2019

De collecties van Eskadron onderscheiden zich door hun modieuze kleuren en innovatieve ontwerpen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat dit topmerk voor veel ruiters favoriet is. Na de succesvolle collecties van 2018 is er uiteraard een compleet nieuwe collectie artikelen voor elke ruitersporter in 2019. Meer informatie

Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Nieuw
Kentucky Harnas Teddy Fleece Pine Green
€ 44,99

Kentucky Harnas Teddy Fleece Pine Green

(0)
Nieuw
Kentucky Harnas Teddy Fleece Zwart
€ 44,99

Kentucky Harnas Teddy Fleece Zwart

(0)
Nieuw
Kentucky Harnas Teddy Fleece Beige
€ 44,99

Kentucky Harnas Teddy Fleece Beige

(0)
Nieuw
Kentucky Halsband Teddy Fleece Oud Roze
€ 34,99

Kentucky Halsband Teddy Fleece Oud Roze

(0)
Nieuw
Kentucky Halsband Teddy Fleece Zwart
€ 34,99

Kentucky Halsband Teddy Fleece Zwart

(0)
Nieuw
Kentucky Halsband Teddy Fleece Beige
€ 34,99

Kentucky Halsband Teddy Fleece Beige

(0)

Populaire merken

Aantal per pagina:
24

Waar de Eskadron Heritage collectie zich vooral richt op klassieke, stijlvolle producten, kenmerkt de Classic Sports collectie zich door de modieuze en doordachte artikelen, speciaal ontworpen voor de echte sport ruiter.

De classic sports 2019 collectie

Eskadron streeft er naar de ruitermode nauw te volgen en in elke nieuw collectie een assortiment aan te bieden van bij elkaar passende producten. Zo vind je in de Eskadron Classic Sports collectie in 2019 verschillende dekens, dekjes, halsters en beenbeschermers. Dit jaar zijn de Sports modekleuren in de collectie Teal Blue, Caviar en Soft Grey. Deze hippe kleuren zijn de nieuwe basiskleuren, niet alleen met producten uit de zelfde lijn te combineren, maar kleuren ook goed bij elkaar.

Setjes

De fan van setjes kan bij alle collecties van Eskadron zijn of haar hart ophalen. Ook de nieuwste collectie van Escadron Classic Sports is geen uitzondering. Er zijn verschillende dekjes die niet alleen in de verschillende kleuren, maar ook verschillende stoffen, modellen en materialen verkrijgbaar zijn. Zo kun je kiezen uit: het Cotton dekje, dat opvallend is door zijn klassieke uiterlijk met doorgestikte, golvende blokjes, het Glossy Comb dekjes, een zadeldek van glanzende stof met een stiksel van octogoon vormen, en het Velvet dekje, klassiek en modieus met de luxe fluwelen stof en doorgestikt met een opvallend golf patroon.
Uiteraard is geen setje compleet zonder bijpassende beenbeschermers en springschoenen, maar er zijn ook halsters en dekens om je set helemaal af te maken.

Eskadron

Eskadron is niet alleen een heel modieus merk, maar het merk is ook bekend door de hoge kwaliteit. Alle producten zijn dan ook niet alleen ontworpen om lang mee te gaan, maar om ook anatomisch goed aan te sluiten en gemakkelijk te zijn in gebruik. De hoge kwaliteit van de gebruikte materialen garandeert dat je vele jaren plezier hebt van al je producten, hoe vaak je ze ook gebruikt.
Bij Agradi kan je zowel het volledige assortiment van Eskadron vinden als de speciale collecties van Eskadron. Ben je absolute fan van collecties en vind je het ook leuk om de collecties van andere merken te zien? Op onze collectie pagina vind je alle laatste collecties.