Gratis verzending vanaf € 39,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *

Bucas Therapy Collectie

Bucas is een merk dat dekens van hoge kwaliteit produceert. Hier staan ze al jaren om bekend. Sinds enige jaren is Bucas zich gaan richten op therapiedekens en deze zijn natuurlijk ook van de hoge kwaliteit die we gewend zijn van het merk.

0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd

Populaire merken

Bucas

Therapiedekens van Bucas kunnen niet alleen medische problemen voorkomen, maar ook helpen bij de behandeling van veel aandoeningen.

De dekens stimuleren de bloedcirculatie van het paard. Een betere bloedcirculatie verbetert het transport van zuurstof en voedingsstoffen naar spieren. Afvalstoffen kunnen ook sneller uit het lichaam verwijderd worden. Hierdoor krijgt jouw paard soepelere spieren, minder kans op zwellingen en ontstekingen en meer ontspanning. Dit zal je ook merken tijdens het rijden.

Als je een therapiedeken van Bucas twee uur voor en twee uur na het trainen op je paard legt, zal je merken dat jouw paard meer ontspannen is, beter kan bewegen door de soepele spieren, sneller herstelt na een intense training, beter op hulpen reageert en meer welwillend is. Je kan de dekens ook langer op jouw paard leggen.

De Bucas Therapy collectie bestaat uit meerdere soorten dekens, zoals dekens met vulling voor in de winter of de Cooler voor warmere dagen. Ook worden er zadeldekjes, losse halsstukken, uitrijdekens en zelfs hondenjassen gemaakt van dezelfde stof. Deze hebben dus dezelfde werking en hetzelfde resultaat als de dekens.