Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 23:59 besteld, morgen verzonden
90 dagen bedenktijd *

100.000 producten voor jou en je paard thuisbezorgd!

100.000 producten voor jou en je paard thuisbezorgd!

Cavia voerbakken

In ons assortiment leveren wij naast alle andere benodigdheden die je voor je huisdier kooi nodig heeft, ook voerbakken.
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
 1. Sale
  Locking Crock
  vanaf € 4,33 -15%

  Locking Crock

  (3)
 2. Sale
  Tijssen Cavia Eetbak Steen Blauw 12cm
  € 4,95 € 4,45 -10%

  Tijssen Cavia Eetbak Steen Blauw 12cm

  (1)
1
Aantal per pagina:
22 94

Aangezien voor cavia’s eten heel erg belangrijk is een voerbak dan ook echt een musthave bij het bezitten van een cavia. Omdat ieder dier en iedere eigenaar een andere voorkeur heeft bieden wij diverse soorten eet- en drinkbakken aan. Voerbakken kunnen het beste in een hoek van de cavia kooi geplaatst worden aangezien het dan vaak het meest netjes blijft rondom de voerbak, aangezien cavia’s vaak vrij veel rommel achter laten rondom de voerbak. De drinkbakjes of flesjes kunnen het best aan de zijkant van de cavia kooi gehangen worden, zo nemen ze minder plek in en blijft er meer ruimte over voor de cavia om te bewegen. Zorg er wel voor dat je huisdier goed bij het bakje of flesje kan blijven komen.

De voer en drinkbakken zijn gemaakt van plastic, steen of keramiek. De materialen steen en keramiek zijn dan ook gekozen om te zorgen dat de bakjes niet al te makkelijk verplaatsbaar zijn en moeilijker kapot te krijgen zijn door je huisdier waardoor alles duurzamer is. De plastic bakjes zijn voornamelijk geschikt voor water in te doen, aangezien deze waterdicht zijn. Ons assortiment bestaat uit producten van de merken Classic enIPTS. De producten zijn zeer goedkoop en verkrijgbaar in de maten 10 cm tot 12 cm. Ook vind je leuke kleuren en afbeeldingen op onze producten, waardoor je het bakje kunt kiezen naar je smaak. De diverse kleuren en afbeeldingen zijn dan ook een extra stimulans voor je cavia.

Een van onze drinkproducten is zelfs van recyclebaar materiaal gemaakt, zo willen wij ook milieubewustere klanten een mogelijkheid bieden. Het tuitje van het artikel is gemaakt van roestvrij staal. Dit product heeft een dubbelkogeltechniek in het tuitje verwerkt, zodat de fles niet per ongeluk kan gaan lekken, als je dier geen gebruik maakt van de drinkfles. Dit voorkomt hoog gebruik van uw bodembedekking.

Zoek je voor een ander huisdier nog voerbakken, dan kun je op het huisdier klikken: Hamster, Honden, Katten, Konijnen, Ratten, Reptielen, Vogel.