• Gratis verzending vanaf € 29,-
 • Voor 23:59 besteld, maandag verzonden
 • Gratis retour binnen 90 dagen

Magazijn Sale tot 30% korting!

Magazijn Sale tot 30% korting!

Cavia huisjes

 1. vanaf € 24,99 -18%
  Kerbl Konijnenhuis
  (32)
 2. Sale
  Kerbl Caviahuis met Dubbele Oploop
  € 17,99 € 15,29 -15%
  Kerbl Caviahuis met Dubbele Oploop
  (22)
 3. Sale
  Kerbl Knaagdieren Grastunnel 2 Delig
  € 17,99 € 15,29 -15%
  Kerbl Knaagdieren Grastunnel 2 Delig
  (24)
Aantal per pagina:
20 100

De meeste huisjes zijn gemaakt van hout, daarnaast bieden wij ook een huis gemaakt van gras aan. In het huis van gras is het dan ook geen probleem als je cavia een keertje zijn tanden gebruikt, aangezien er geen gevaarlijke stoffen zijn gebruikt in het productie proces ervan. Naast het gebruik van het gras huisje voor slapen, is het ook de ultieme plek om bijvoorbeeld te spelen.  

Naast deze aparte variant zijn er ook de bekendere houten huisjes die wij in allerhande formaten aanbieden van 22x20x15 Cm tot 43x28x22 Cm , zodat je de ideale  grote voor je cavia kan bepalen. Deze huisjes zijn net als het gras huisje ook zeer veilig, aangezien er geen chemische stoffen gebruikt zijn als je huisdier aan het product zou knagen. De huisjes hebben verschillende opties, zoals meerdere doorgangen en raampjes.

Naast de huisjes varianten is er ook een zeer natuurlijke  in ons assortiment van onbewerkt hout waarin je cavia een schuil- en slaapplaats kan creëren voor zichzelf. In ons assortiment vind je ook de goedkopere producten van deze categorie, maar hebben ook de duurdere varianten. De artikelen zijn verkrijgbaar  van de merken Happy Pet, Kerbl of Pet Products.

Dus wil je je cavia een villa geven waarin hij of zij kan overnachten, spelen, schuilen of iets anders, dan ben je bij ons aan het goede adres. Mocht je dan toch op zoek zijn naar een ander huisdier’s huisjes dan klik je op de volgende link mogelijkheden: Hamster, Konijn , Rat.