Outlet

Afraster accu

De batterijen in deze categorie zijn van het betrouwbare merk Ako. Het Duitse merk Ako is specialist in (elektrische) afrasteringen en één van de grootste marktleiders in Europa. Ako heeft accu’s met verschillende vermogen verkrijgbaar. Zo vind je er altijd wel eentje die bij jouw weide past. Maar hoe weet je nu welke accu je nodig hebt voor jouw weide? Dit heeft te maken met verschillende factoren als de diersoort, de lengte van de afrastering, het materiaal en de geleiders. Wanneer men dit weet, kan gekeken worden naar de hoeveelheid vermogen die de afrastering nodig heeft.

De afrasterapparaten hebben vaak een rechthoekige vorm en zijn klein van formaat. Zo kan er altijd wel een goede plek voor het apparaat gevonden worden. Echter heeft het merk Ako ook een ronde accu verkrijgbaar, namelijk de Ako Batterij Rond. Deze ronde accu is onder andere passend in verschillende (paddenstoel) batterij apparaten. Het apparaat heeft een vermogen van 7,5 Volt en 90 Ampère uur.

Naast dit ronde model heeft Agradi nog verschillende rechthoek modellen verkrijgbaar in deze productcategorie. Men kan onder andere kiezen voor een model met 9 Volt, bijvoorbeeld de Ako Batterij Alkaline Klein 120ah, de Ako Afrasterbatterij 90ah en de Ako Batterij Alkaline Klein 55ah.

Daarnaast kan gekozen worden voor een accu met een vermogen van 12 Volt. Met dit vermogen kan men onder andere kiezen voor de Ako Afraster Accu 65ah, de Ako Afraster Accu 85ah en de Ako Afraster Accu 110ah.

Voor het aansluiten van deze accu’s heeft men een aansluitkabel nodig. Ook voor deze aansluitkabel kun je bij Agradi terecht. In deze productcategorie vind je de Ako Aansluitkabel Accu, welke geschikt is voor alle schrikdraadapparaten in het assortiment.