Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen bedenktijd *

Winteruitverkoop: tot 50% korting! | 50% korting Harry's Horse wintercollectie

Winteruitverkoop: tot 50% korting!

Injectienaalden

In deze productcategorie vind je naalden welke geschikt zijn voor het gebruik bij verschillende dieren. In verschillende situaties kan het nodig zijn om het dier te ondersteunen met extra voedingsstoffen of medicijnen. In de meeste gevallen wordt deze extra ondersteuning gegeven met behulp van een injectiespuit. Voor het toedienen is echter ook een naald nodig, welke men bij Agradi kan verkrijgen in deze productcategorie.

0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
 1. Sale
  Infuusnaald Luer L Kunststof 1 st
  € 1,10 € 1,04 -5%

  Infuusnaald Luer L Kunststof 1 st

  (0)
 2. Sale
  Henke Prem Canule Schroef
  vanaf € 3,95 -56%

  Henke Prem Canule Schroef

  (55)
 3. Sale
  Naald Aluminium LL
  vanaf € 23,28 -4%

  Naald Aluminium LL

  (0)
1
Aantal per pagina:
20 100

Er zijn verschillende soorten en grootte naalden verkrijgbaar, welke naald men gaat gebruiken is afhankelijk van de situatie. Voor grotere diersoorten als runderen zal men een grotere naald moeten gebruiken als bij lammeren. De grootte van de naald is ook afhankelijk van middel wat men toe wil dienen. Een wat dikkere vloeistof zal over het algemeen wat gemakkelijker toe te dienen zijn met een wat grotere naald. Ook de aansluiting van naald op de injectiespuit is van belang bij de keuze van een naald.

Voor eenmalig gebruik kan men kiezen voor verschillende wegwerpnaalden. De wegwerpnaalden zijn steriel verpakt, waardoor geen bacteriën en andere ziekteverwekkers overgebracht kunnen worden op andere dieren of mensen. Over het algemeen zijn deze wegwerpnaalden per 100 stuks verkrijgbaar, tegen een voordelige prijs. Na het gebruik dienen deze naalden weg gegooid te worden. Deze wegwerpnaalden zijn onder andere verkrijgbaar van het merk Henke.

Naast de bovengenoemde wegwerpnaalden zijn er ook naalden verkrijgbaar welke men meerdere malen kan gebruiken. Deze naalden zijn van ander materiaal gemaakt, over het algemeen bestaan ze uit staal of nikkel. Deze naalden zijn verkrijgbaar met een schroefsluiting of een Luer Lock. Ook deze naalden zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Na gebruik dienen deze naalden schoongemaakt te worden voor verder gebruik.

In deze productcategorie zijn ook verschillende benodigdheden verkrijgbaar voor het hechten van wonden. Als eerste kan men kiezen voor chirurgische hechtnaalden, welke verkrijgbaar zijn in verschillende diameters. Welke diameter en grootte hechtnaald men gebruikt is afhankelijk van de situatie, de grootte van de wond en het dier. Men kan onder andere kiezen voor 12 stuks hechtnaalden van eenzelfde maat, maar men kan ook kiezen voor een combinatie van meerdere maten.

Om de wond vervolgens te verbinden kan men gebruik maken van naaimateriaal. Naaimateriaal is nodig om de wond te dichten, waarna het kan gaan genezen. Naaimateriaal is verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. Men kan onder andere kiezen voor blauw naaimateriaal van 30 meter, rood naaimateriaal van 40 meter en groen naaimateriaal van 30 meter.