Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *
Agradi

Henke-Sass Wolf Injectiespuiten

Henke-Sass Wolf injectiespuiten bestel je online bij Agradi. Het succesverhaal van Henke-Sass Wolf begon in 1921. Het bedrijf werd opgericht met als doel moderne medische technologie te produceren. Door de jaren heen heeft het bedrijf zich uitgebreid, van het begin in een kleine kelder, naar een groot bedrijf met verschillende locaties rond de wereld. Henke-Sass Wolf produceert nog steeds medische instrumenten van de hoogste kwaliteit voor gespecialiseerde sectoren. Zo produceren ze ook een groot aantal producten voor de veterinaire instrumenten voor de veehouderij. Deze kunnen dan ook niet ontbreken bij Agradi. Meer informatie

0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
Aantal per pagina:
24

Bij Agradi vind je het volledige assortiment injectiespuiten van Henke-Sass Wolf. Deze zijn zo ontworpen dat ze perfect geschikt zijn voor het behandelen van zowel grote als kleine dieren. Koeien, schapen, varkens, vissen en kippen, overal is een geschikt injectiesysteem van Henke-Sass Wolf voor.  

De Henke Eco-matic injector is een goed voorbeeld van de gespecialiseerde technologie van Henke-Sass Wolf.  Deze injectiespuiten vullen zich automatisch met de ingestelde dosis, zodat je als dierhouder enkel je bezig hoeft te houden met de dieren en je geen zorgen hoeft te maken over de dosering. Ook de bijbehorende canules (injectienaalden) van Henke-Sass Wolf hebben we in ons assortiment. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en afmetingen, zodat je precies kunt vinden wat je nodig hebt voor jouw dieren. Uiteraard hebben we ook alle andere accessoires die je nodig kunt hebben zoals afdicht sets en reserve cilinders.

Naast de producten van Henke-Sass Wolf vind je bij Agradi alles wat je nodig hebt om je dieren gezond te houden. Bij onze Dierendrogist vind je alles wat je nodig hebt voor de gezondheidszorg van je dieren. Daarnaast hebben we een groot assortiment Veehouderij benodigdheden, alles wat nodig is voor de verzorging van je veestapel. Voor het scheren van je vee hebben we een grote voorraad scheermachines in alle soorten en maten. Zo koop je bij Agradi gemakkelijk, voordelig en snel alles wat je nodig hebt voor de verzorging van jouw dieren.