Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *
Agradi

Drench Guns

In deze productcategorie vind je drench guns en alle benodigde hulpmiddelen. Water is ongetwijfeld voor elk organisme van levensbelang. Meer informatie

0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
Sale
Agradi Drenchspuit Nylon + mondstuk
Vanaf€ 17,38-23%

Agradi Drenchspuit Nylon + mondstuk

(12)
Sale
Excellent Drench/Pouron Compleet 30ml
€ 31,75€ 22,99-28%

Excellent Drench/Pouron Compleet 30ml

(0)
Kerbl Drenchgun Standaard 300 Ml blauw
€ 37,99€ 34,99-8%

Kerbl Drenchgun Standaard 300 Ml blauw

(27)
Agradi Drench-gun 300 ml compleet 1 st
€ 33,75€ 31,34-7%

Agradi Drench-gun 300 ml compleet 1 st

(7)
Agradi Cow Drencher
€ 200,44

Agradi Cow Drencher

(1)

Populaire merken

Aantal per pagina:
24

Het kan wel eens voorkomen dat de dieren een tekort krijgen aan vocht, bijvoorbeeld na de geboorte van een lam of kalf. Het vocht wat ze tijdens de bevalling verliezen bevat vaak ook verschillende belangrijke voedingsstoffen. Het is van belang dat deze voedingsstoffen worden aangevuld, om vervelende aandoeningen te voorkomen. Met behulp van de beschikbare drench guns in deze productcategorie kan men het tekort van de dieren weer aan vullen. Het gebruik van deze drench guns wordt het meest gebruik bij koeien. Bij Agradi vind je de juiste benodigdheden om het dier te drenchen.

Het eerste onderdeel wat men nodig heeft is een drench gun zelf. Er zijn verschillende soorten en maten verkrijgbaar. Welke variant men kiest is enigszins afhankelijk van de diersoort. Er zijn bijvoorbeeld drench guns verkrijgbaar van 23 milliliter, maar ook van 300 milliliter. Deze drench guns worden vervolgens aangesloten op een slag, waardoor het vloeibare middel naar de bek wordt vervoerd. Naast deze drench guns zijn er nog verschillende ingeef drenchers verkrijgbaar. Deze kunnen eenvoudig op een speciale fles worden gezet, waarna het in de bek van het dier geplaatst kan worden. Naast de gewone versie, is er ook een ingeef drencher verkrijgbaar voor 2,5 liter.

Naast deze aparte drench guns kan men ook kiezen voor een compleet pakket. Het eerste pakket waarvoor men kan kiezen is een Cow drencher. Dit pakket bestaat uit een kunststof inbreng stuk, waaraan een lange slang zit bevestigd. Aan dit inbrengstuk zit een neusring bevestigd, waardoor de slang niet te ver in de bek kan gaan. Dit inbrengstuk wordt in de bek van het dier ingebracht, waarna de slag erin geschoven kan worden. De slang heeft de ideale lengte, waardoor het op de goede plaats terecht komt. Ook zit er een penspomp bij, waarmee de vloeistof door de slang in de pens wordt gepompt.

Ook kan men kiezen voor de Drenchmatic-toedienspuit Premium met Rugtank. Dit product bestaat uit een zelfvullende toedienspuit, een slang en opzetbuis 11cm en een rugtank waar het vloeibare middel in gedaan kan worden.

Vaak wordt gekozen om lauw water aan het dier te geven, maar er kan ook voor gekozen worden een mengsel toe te dienen bij het dier. In deze categorie zijn ook verschillende supplementen verkrijgbaar die men kan vermengen met (lauw)water. Men kan onder andere kiezen voor Cow Drench E, Cow Drench L en Cow Drench R. Al deze producten bevatten andere ingrediënten, waardoor ze ook een andere functie in het lichaam hebben. Welke men moet kiezen is afhankelijk van de situatie.