Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen bedenktijd *

40% op zomercollecties

40% op zomercollecties

Bewakingscamera's

In deze productcategorie vind je ons ruime assortiment aan bewakingscamera’s.
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
 1. Luda Trailercam 5d
  € 506,00 € 419,99 -17%

  Luda Trailercam 5d

  (3)
 2. Sale
  Knock Off Observatie Camera
  € 102,99 € 77,24 -25%

  Knock Off Observatie Camera

  (1)
 3. Nieuw
  Ezviz Beveiligingscamera C3T Bedraad PoE voor Buiten
  € 99,99

  Ezviz Beveiligingscamera C3T Bedraad PoE voor Buiten

  (0)
 4. Nieuw
  Ezviz Basisstation WLB Wifi en 4G
  € 199,00

  Ezviz Basisstation WLB Wifi en 4G

  (0)
 5. Nieuw
  Ezviz Basisstation W2D Draadloos
  € 129,00

  Ezviz Basisstation W2D Draadloos

  (0)
 6. Nieuw
  Ezviz Beveiligingscamera C4W voor Buiten
  € 119,00

  Ezviz Beveiligingscamera C4W voor Buiten

  (0)
 7. Nieuw
  Ezviz Montagebox voor Beveiligingscamera Buiten
  € 19,99

  Ezviz Montagebox voor Beveiligingscamera Buiten

  (0)
 8. Nieuw
  Ezviz Beveiligingscamera C3WN voor Buiten
  € 79,99

  Ezviz Beveiligingscamera C3WN voor Buiten

  (0)
 9. Populaire merken

Aantal per pagina:
24 96

Bij Agradi kun je verschillende soorten bewakingscamera’s vinden. Hierbij kun je denken aan camera’s voor in de trailer of vrachtwagen tijdens transport. Maar ook camera’s voor het erf of in de stal, die tevens ’s voorzien zijn van nachtzicht. In ons assortiment vind je ook losse onderdelen voor onze camera’s zoals antennes, LCD Monitoren, koppelstukken en meer.

Tijdens het transport is het zeer prettig om zicht te hebben op je pony of paard die achter in de trailer of vrachtwagen staat. Zo kun je zien of je paard op zijn of haar gemak is en vooral rustig en veilig stil staat. Met een camera en LCD monitor kun je vanuit de auto of cabine je paard zien staan. Deze camera’s zijn makkelijk te bevestigen en werken draadloos.

Naast camera’s voor in de trailer of vrachtwagen zijn er bij Agradi ook camera’s verkrijgbaar voor in en rondom de stal. Dit is bijvoorbeeld makkelijk wanneer een merrie moet veulenen, waardoor je niet telkens op en neer hoeft te lopen. Uiteraard is het ook voor de algemene veiligheid prettig om vanuit huis te kunnen zien wat er in en rondom de stal gebeurd.

Bij Agradi is het ook mogelijk om een complete stal én trailer camera set in één te bestellen. Deze set is zowel geschikt voor in de stal en daarnaast makkelijk in de trailer te bevestigen. Wanneer je graag de camerabeelden wil volgen op je smartphone, PC of tablet waar je ook bent, kan dat nu met behulp van OnLink! Deze sluit je thuis aan op je netwerk, vervolgens download je de gratis camera app en heb je overal de beschikking tot de live camerabeelden. Welke je tevens kunt opnemen. Er is ook een Stal Camera verkrijgbaar bij Agradi welke zonder een apart stuurprogramma via een gratis app je overal zicht geeft op de camerabeelden. Een mooie bijkomstigheid is dat in totaal 16 mensen tegelijkertijd op hun smartphone of tablet toegang hebben tot de beelden, wanneer je hen daar toestemming voor geeft. Zo kunnen familie en eventueel vrienden vanaf afstand toezicht houden wanneer jij dat even niet kunt.

De reguliere camera’s en ontvangers hebben een bereik van 1200 meter. Wanneer je graag een grotere afstand wil overbruggen is dat ook mogelijk met de AVlink van Kerbl. Deze versterkt het signaal waardoor langere afstanden of obstakels gemakkelijk overbrugd kunnen worden. Het is mogelijk om het beeld van meerdere camera’s live op bijvoorbeeld je laptop te krijgen met behulp van de Kerbl Mulitcamera-ontvanger. Hiermee kun je in een oogopslag de stal of het erf in de gaten houden.

Kortom wanneer je graag altijd je pony, paard of andere dieren in de gaten wil houden in de stal of tijdens transport. Dan vind je bij Agradi daarvoor de geschikte bewakingscamera’s en toebehoren!