Outlet

Spring zadels

 1. Sale
  € 14,95 € 14,20 -5%
  Tekna Kuitwrongen Spring
  (0)
 2. Sale
  € 14,95 € 14,20 -5%
  Tekna Knuitwrongen Spring
  (0)
 3. Sale
  € 15,95 € 15,15 -5%
  Tekna Singelstoten Spring Zadels per Paar Zwart
  (0)
 4. Sale
  € 15,95 € 15,15 -5%
  Tekna Singelstoten Spring Zadels per Paar Bruin
  (0)
Aantal per pagina:
20 100

Spring zadels vind je in het brede assortiment bij Agradi in verschillende soorten en maten zodat er voor jouw paard altijd het perfect passende zadel tussen zit. De bekendste merken in deze categorie zijn de zadels van HKM Ruitersport en Tekna Ruitersport. Wanneer je opzoek bent naar een specifiek merk, kun je het beste even een kijkje nemen op onze merkenpagina waar ons hele aanbod aan merken te zien is.

Voordelen spring zadels

Spring zadels zijn speciale zadels die gebruikt worden bij het springen met jouw paard. De zweetbladen van een springzadel liggen iets verder naar voren waardoor de stijgbeugels korter gemaakt kunnen worden. Korte beugels zijn belangrijk bij het springen voor een betere zit tijdens de sprong. Door de vorm van het spring zadel kan de ruiter beter de beweging van het paard volgen tijdens de sprong. Om het setje helemaal compleet te maken hebben wij ook een breed assortiment aan bijpassende hoofdstellen bij jouw nieuwe zadel van Agradi. In de webshop van Agradi vind je alle soorten zadels voor jouw paard. Er bestaan verschillende soorten spring zadels die wij bij Agradi verkopen.

Verschillende soorten spring zadels

Spring zadels zijn in ons assortiment te vinden in vele soorten en maten zodat er voor jouw paard altijd het perfect passende zadel tussen zit. In ons assortiment vind je spring zadels van verschillende materialen zoals leer en kunststof. Onze spring zadels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren zoals zwart en meerdere tinten bruin. Ook hebben wij een ruim assortiment aan verschillende onderdelen voor de spring zadels, zoals beugelriemen, stijgbeugels, zadelhoezen en singels. Door ons grote aanbod kunnen wij ieder paard voorzien van het perfect passende spring zadel!

Alle spring ruiters kunnen bij Agradi terecht voor het perfect passende spring zadel. Omdat ook wij van korting houden hebben we bij Agradi de stickerkorting die toepasbaar is op een groot aantal artikelen in onze Ruitershop, zo ook op veel artikelen in de categorie spring zadels. Wanneer je van nog meer voordeel wil profiteren kun je voor spring zadels welke in de uitverkoop/opruiming zijn terecht op onze Sale pagina. Vind nu jouw perfect passende spring zadel in de webshop van Agradi.nl!