Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 23:59 besteld, morgen verzonden
90 dagen gratis retour *
Agradi

Zadelovertrekken

Zadelovertrekken vind je goedkoop in onze ruitershop van Agradi.nl! Meer informatie

0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Werner Christ Zadelovertrek Sheepskin Naturel
€ 79,00

Werner Christ Zadelovertrek Sheepskin Naturel

(1)
Werner Christ Zadelovertrek Australian Zwart Full
€ 145,00

Werner Christ Zadelovertrek Australian Zwart Full

(0)
Werner Christ Zadelovertrek Premium Plus Antraciet
€ 175,00

Werner Christ Zadelovertrek Premium Plus Antraciet

(0)
Werner Christ Zadelovertrek Australian Bruin Full
€ 145,00

Werner Christ Zadelovertrek Australian Bruin Full

(0)

Populaire merken

Aantal per pagina:

In onze ruitershop verkopen wij bij Agradi alle materialen en benodigdheden die jij nodig hebt bij het verzorgen en onderhouden van een pony of paard, zo zijn de zadelovertrekken ideaal te combineren met een zadel. Voor meer informatie over het verzorgen van jouw paarden kun je terecht bij onze paarden drogisterij. Ook hebben wij een Paardengezondheidswijzer, waar je alles kunt lezen over de gezondheid van jouw paarden.

In de categorie zadelovertrekken hebben wij een ruim assortiment in verschillende merken, kleuren en soorten overtrekken voor jouw zadel. De bekendste merken in deze categorie zijn Werner Christ en Pfiff. Wanneer je opzoek bent naar een specifiek merk, kun je een kijkje nemen in onze Merkenshop waar ons hele merkenaanbod te zien is.

Voordelen zadelovertrekken

Zadelovertrekken zijn ideaal voor meer comfort in het zadel. Vooral tijdens de lange ritten kan het zijn dat het zadel drukpunten gaat veroorzaken of dat het niet meer fijn zit, hiervoor kan een zittingovertrek een oplossing bieden. Door het zachte materiaal waarvan de zadelovertrekken vaak gemaakt zijn zit je heerlijk in het zadel. Een ander voordeel van zadelovertrekken is dat het schuurplekken op het zadel tegen gaat, waardoor je bacteriën die zich hierin vormen tegen kan gaan.

Verschillende soorten zadelovertrekken

Zadelovertrekken zijn verkrijgbaar in de webshop van Agradi in ontzettend veel verschillende materialen. Het is belangrijk om een zadelovertrek te nemen die past bij jouw type zadel. Je hebt namelijk dressuur zadels, veelzijdigheids zadels, spring zadels en western zadels en bij elke type zadel hoort een ander zadelovertrek. De zadelovertrekken die wij bij Agradi verkopen zijn verkrijgbaar in materialen als gel, lamsvel en schapenvacht.

Wanneer jij dus vaak lange afstanden rijdt is een zadelovertrek een uitkomst om comfortabeler in het zadel te zitten. In de webshop van Agradi vind je alle soorten zadelovertrekken om dit ongemak te voorkomen. De Agradi stickerkorting is toepasbaar op een groot aantal artikelen in onze Ruitershop, zo ook op veel artikelen in de categorie zadelovertrekken. Ten slotte kun je voor overtrekken voor jouw zadel welke in de uitverkoop/opruiming zijn terecht op onze Sale pagina. Koop nu snel en voordelig jouw zadelovertrekken in de ruitershop van Agradi.nl!