Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *
Agradi

Staartriemen

Staartriemen voor jouw paard koop je voordelig op Agradi.nl! Meer informatie

0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Sale
Harry's Horse Staartriem Zwart
€ 19,95€ 15,99-20%

Harry's Horse Staartriem Zwart

(55)
Horka Staartriem Bevestiging Zwart
€ 8,94

Horka Staartriem Bevestiging Zwart

(12)
HB Staartriem Bevestiger Lederen Zwart One Size
€ 9,94

HB Staartriem Bevestiger Lederen Zwart One Size

(0)
HKM Staartriemen Shetland/pony Zwart
€ 26,95€ 25,99-4%

HKM Staartriemen Shetland/pony Zwart

(30)
Star Staartriem Star Zwart
€ 24,95€ 24,45-2%

Star Staartriem Star Zwart

(0)
Sale
Norton Staartriem Club Zwart
Vanaf€ 14,99-21%

Norton Staartriem Club Zwart

(3)
Waldhausen Staartriem PVC
€ 9,94

Waldhausen Staartriem PVC

(1)
Norton Staartriem Club Havana
€ 18,89€ 18,68-1%

Norton Staartriem Club Havana

(3)

Populaire merken

Aantal per pagina:
24

Ook in deze categorie hebben wij een ruim assortiment aan verschillende merken, kleuren en soorten staartriemen zodat wij jouw paard kunnen voorzien van de perfecte staartriem! De bekendste merken staartriemen die wij bij Agradi verkopen zijn Imperial Riding en Harry’s Horse. Wanneer je opzoek bent naar een specifiek merk, kun je een kijkje nemen op onze Merkenpagina waar ons hele merkenaanbod te zien is.

Voordelen van een staartriem

Staartriemen zijn een must wanneer jouw paardenzadel een beetje schuift op de rug van het paard. Dit probleem komt vaak voor bij pony’s en een staartriem is een uitkomst voor dit probleem. Door de staartriem simpel te bevestigen aan de achterkant van het zadel en het andere uiteinde simpel om de staart van het paard te doen blijft de riem al vastzitten. Vooral paarden met weinig schoft hebben vaak last van het probleem dat het zadel niet recht blijft liggen op de rug, dan is het zeker aan te raden om een staartriem te gebruiken. In de webshop van Agradi vind je alle soorten staartriemen zodat jouw zadel goed op de rug van het paard blijft liggen. Er bestaan verschillende soorten die wij bij Agradi verkopen.

Verschillende soorten staartriemen

Staartriemen voor paarden en pony’s lijken vaak erg op elkaar maar er zitten ook verschillen tussen. Zo hebben wij bij Agradi een ruim assortiment in leren staartriemen. Het voordeel van leer is dat dit materiaal erg sterk is en het vaak in dezelfde kleur te verkrijgen is als je zadel. Hierdoor vormen de staartriem en het zadel dus mooi één geheel. Wel is het belangrijk deze staartriemen van leer goed te onderhouden om scheuren te voorkomen. Ook zijn er speciale staartriemen voor pony’s, deze zijn vaak iets korter zodat hij perfect ligt op het lichaam van de pony.

Kortom, in de ruitershop van Agradi vind je de beste kwaliteit staartriemen zodat jouw zadel goed op de rug van het paard blijft liggen. De Agradi stickerkorting is toepasbaar op een groot aantal artikelen in onze Ruitershop, zo ook op veel artikelen in de categorie Paardenzadels. Voor het verzorgen van de gezondheid van jouw paarden kun je terecht bij onze Paarden drogisterij

/paarden-drogisterijartikelen/

. Ook hebben wij een Paardengezondheidswijzer, waar je alles kunt lezen over ziektes en blessures die bij paarden voorkomen. Ten slotte kun je voor staartriemen welke in de uitverkoop/opruiming zijn terecht op onze Sale pagina. Wacht niet langer en koop hier jouw staartriemen voor de scherpste prijs op Agradi.nl!