Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *

NU tot 20% KORTING op bijna ALLES! Actievoorwaarden >>

NU tot 20% KORTING op bijna ALLES! Actievoorwaarden >>

Wormenkuren

Bij Agradi vind je de goedkoopste wormkuren voor de hond. Een hond kan overal wormen oplopen, het is dus onmogelijk om te voorkomen dat de hond hiermee in contact komt.
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
 1. Drontal Dog Tasty Ontwormingstablet Hond
  vanaf € 7,99 -20%

  Drontal Dog Tasty Ontwormingstablet Hond

  (117)
 2. Agradi's keuze
  Drontal Pup 50ml
  € 17,99 € 16,49 -8%

  Drontal Pup 50ml

  (65)
 3. Virbac Vitaminthe Ontwormingspasta Hond en Kat
  vanaf € 14,99 -21%

  Virbac Vitaminthe Ontwormingspasta Hond en Kat

  (76)
 4. Virbac Vitaminthe 10ml Doseerset Pup/Kitten
  € 1,17 € 1,05 -10%

  Virbac Vitaminthe 10ml Doseerset Pup/Kitten

  (13)
 5. Panacur Pet Paste Hond/Kat Injector 4,8g
  € 9,75 € 8,99 -8%

  Panacur Pet Paste Hond/Kat Injector 4,8g

  (43)
 6. No Worm Exitel Hond
  vanaf € 8,99

  No Worm Exitel Hond

  (9)
 7. Sale
  Milprazon Ontwormingsmiddel Hond 2,5mg
  vanaf € 7,99 -20%

  Milprazon Ontwormingsmiddel Hond 2,5mg

  (10)
 8. No Worm Exitel Hond L 2 Tabletten
  € 18,99

  No Worm Exitel Hond L 2 Tabletten

  (2)
 9. Populaire merken

Aantal per pagina:
22 94

Het is belangrijk dat men de hond tijdig en voldoende ontwormt, om verschillende complicaties te voorkomen. Wanneer er problemen ontstaan, is dit vaak in een later stadium pas zichtbaar. Hier geldt dus: voorkomen is beter dan genezen. Hoe vaak de hond ontwormt moet worden, is enigszins afhankelijk van de levensstijl van de hond. Over het algemeen wordt aangeraden om de hond elke drie maanden te ontwormen, wat betekent dat men de hond minimaal vier keer per jaar moet ontwormen. Voor advies kan men het beste even langs de dierenarts gaan.

Ontwormingstabletten
Er zijn verschillende mogelijkheden om een hond te ontwormen. Een veelvoorkomend middel wat gebruikt wordt zijn ontwormingstabletten. Deze tabletten zijn er in verschillende soorten en maten. Welke men nodig heeft voor de hond, ligt aan de grootte en het gewicht van de hond. Daarnaast is het belangrijk om rekening te houden met de leeftijd van de hond. Een pup heeft bijvoorbeeld veel minder nodig dan een volwassen hond. Bovendien zijn er ook speciale wormenmiddelen voor pups, bijvoorbeeld van de merken Drontal en Milbemax.

Voor kennels en andere plekken waar ze veel honden hebben, is er een speciale kennelverpakking te verkrijgen. Deze kennelverpakking is verkrijgbaar van de merken Cestem en Anthelmex Forte. De verpakking zijn gesorteerd op het gewicht van de hond.


Ontwormingspasta
Naast de tabletten kan men kiezen voor een ontwormingspasta. Deze pasta’s worden eenvoudig de bek van de hond gegeven, waarna er gezorgd moet worden dat de hond de pasta ook volledig doorslikt. Ook bij de pasta’s geldt dat elke soort een andere werking heeft, en dus ook een andere dosering. Voor gebruik is het dus van belang dat men de bijsluiter doorleest en zich houdt aan de aangegeven dosering. De pasta is onder andere verkrijgbaar van de merken Virbac en Exil.

Wil je meer weten over het ontwormen van honden? In onze Hondengezondheidswijzer vind je hierover een interessant artikel.