Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 23:59 besteld, morgen verzonden
90 dagen gratis retour *
Agradi

Milbemax Ontworming

Milbemax ontworming is gespecialiseerd in het maken van hoogwaardige ontworming voor honden en katten in alle soorten en maten. Meer informatie

Logo
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Aantal per pagina:
24

Milbemax valt onder de paraplu van het grote farmaceutische bedrijf Elanco, welke zich inzet voor de gezondheid van dieren. De ontworming van Milbemax bevinden zich in het assortiment van wormenkuren voor katten en honden. Om meer informatie over de Milbemax ontworming te krijgen kan je nu verder lezen, bekijk ook eens onze website voor ons ruime assortiment aan dierbenodigdheden.

De Milbemax ontworming staat bekend om haar verzorgende en producten voor gezonde honden en katten soms een beetje zorg nodig hebben. Deze producten van Milbemax ontworming zijn te vinden in verschillende soorten vormen en maten zodat er precies de juiste kan worden gekozen voor jouw dier. Milbemax wordt veel gebruikt door dierenartsen en andere professionals en is daarom echt een topproduct.

De verpakking van het ontwormingsmiddel bevat meerdere kauwtabletten, soms tot wel 20 stuks waarmee je een hele tijd vooruit kan of wat handig is als je meerdere katten of honden hebt. De tabletten zijn actief tegen verschillende soorten wormen. Onder andere lintwormen, spoelwormen en rondwormen worden aangepakt door de krachtige ontworming. Ook kan het diergeneesmiddel van Milbemax gebruikt worden ter preventie van de hartwormziekte.

De Milbemax ontwormingstabletten zijn geschikt voor verschillende type honden zoals grote honden als Berner Senne honden maar zijn ook zeer geschikt voor kleine honden zoals York Shire terriers. De Honden ontwormingstabletten hebben een lekkere smaak, zodat je hond het wormmiddel binnen houdt en niet uitspuugt. Verder produceert het merk ook ontwormingstabletten voor puppy’s die vaak een hogere dosering nodig hebben dan volwassen honden.

Het Milbemax wormmiddel voor katten is ook verkrijgbaar voor verschillende grootten katten. Hierbij wordt onderscheid gemaakt op het gewicht van het dier en of het een kitten of kat betreft.

Bij Agradi hebben wij veel verschillende soorten producten van Milbemax ontworming in ons assortiment welke het welzijn van jouw dieren aanzienlijk verbeterd. Kortom, met de producten van Milbemax ontworming maak je je hond weer gezond en fit!