Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen bedenktijd *

Wij blijven leveren! Meer dan 100.000 producten! Lees meer

Milbemax Ontworming

Ontworming van het merk Milbemax koop je voordelig online bij Agradi.nl! Milbemax ontworming is gespecialiseert in het maken van hoogwaardige ontworming voor honden en katten in alle soorten en maten.
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
 1. Milbemax Ontwormingstablet Hond 5-75kg
  vanaf € 23,95

  Milbemax Ontwormingstablet Hond 5-75kg

  (213)
 2. Milbemax Smakelijke Ontwormingstablet Kat 2-12kg
  vanaf € 25,95

  Milbemax Smakelijke Ontwormingstablet Kat 2-12kg

  (328)
 3. Milbemax Wormtablet Kleine Hond/Puppy
  vanaf € 8,95

  Milbemax Wormtablet Kleine Hond/Puppy

  (124)
 4. Milbemax Smakelijke Kauwtablet Hond 5-75kg
  vanaf € 22,95

  Milbemax Smakelijke Kauwtablet Hond 5-75kg

  (107)
 5. Milbemax Ontwormingstabletten Kitten/kat Klein 0,5-2kg 2St.
  € 5,95

  Milbemax Ontwormingstabletten Kitten/kat Klein 0,5-2kg 2St.

  (6)
 6. Milbemax Ontwormingstablet Hond Groot 2 Tabletten 5-75kg
  € 12,95

  Milbemax Ontwormingstablet Hond Groot 2 Tabletten 5-75kg

  (11)
 7. Milbemax Ontwormingstablet Kat Groot 2 Tabletten >2kg
  € 12,95

  Milbemax Ontwormingstablet Kat Groot 2 Tabletten >2kg

  (8)
 8. Milbemax Chewy Kauwtablet Hond <5kg
  vanaf € 8,95

  Milbemax Chewy Kauwtablet Hond <5kg

  (38)
 9. Milbemax Ontwormingstablette Kitten
  € 63,95

  Milbemax Ontwormingstablette Kitten

  (50)
 10. Milbemax Ontwormingstablet Puppy/Klein 2 Tabletten <5kg
  € 4,95

  Milbemax Ontwormingstablet Puppy/Klein 2 Tabletten <5kg

  (0)
Aantal per pagina:
24 96

Milbemax valt onder de paraplu van het grote farmaceutische bedrijf Elanco, welke zich inzet voor de gezondheid van dieren. De ontworming van Milbemax bevinden zich in het assortiment van wormenkuren voor katten en honden. Om meer informatie over de Milbemax ontworming te krijgen kan je nu verder lezen, bekijk ook eens onze website voor ons ruime assortiment aan dierbenodigdheden.

De Milbemax ontworming staat bekend om haar verzorgende en producten voor gezonde honden en katten soms een beetje zorg nodig hebben. Deze producten van Milbemax ontworming zijn te vinden in verschillende soorten vormen en maten zodat er precies de juiste kan worden gekozen voor jouw dier. Milbemax wordt veel gebruikt door dierenartsen en andere professionals en is daarom echt en topproduct. De Milbemax ontworming supplementen zijn zo gemaakt dat het de gezondheid van je hond helemaal in orde is.

De verpakking van het ontwormingsmiddel bevat meerdere kauwtabletten, soms tot wel 20 stuks waarmee je een hele tijd vooruit kan of wat handig is als je meerdere katten of honden hebt. De tabletten zijn actief tegen verschillende soorten wormen. Onder andere lintwormen, spoelwormen en rondwormen worden aangepakt door de krachtige ontworming. Ook kan het diergeneesmiddel van Milbemax gebruikt worden ter preventie van de hartwormziekte.

De Milbemax ontwormingstabletten zijn geschikt voor verschillende type honden zoals grote honden als Berner Senne honden maar zijn ook zeer geschikt voor kleine honden zoals York Shire terriers. De Honden ontwormingstabletten hebben een lekkere smaak, zodat je hond het wormmiddel binnen houd en niet uitspuugt. Verder produceert het merk ook ontwormingstabletten voor puppy’s die vaak een hogere dosering nodig hebben dan volwassen honden.

Het Milbemax wormmiddel voor katten is ook verkrijgbaar voor verschillende grootten katten. Hierbij wordt onderscheid gemaakt op het gewicht van het dier en of het een kitten of kat betreft.

Bij Agradi hebben wij veel verschillende soorten producten van Milbemax ontworming in ons assortiment welke het welzijn van jouw dieren aanzienlijk verbeterd. Kortom, met de producten van Milbemax ontworming maak je je hond weer gezond en fit!