Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *
Agradi

Drontal Ontworming

Drontal wormenkuren koop je online bij Agradi. Drontal is een merk wat zich bezighoudt met ontwormingsmiddelen in de vorm van tabletten. Het is een bedrijf gevestigd in het Verenigd Koninkrijk en de tabletten zijn ontwikkeld om alle wormen die daar veel voorkomend zijn te doden en je dier hier tegen te beschermen. De wormen die voorkomen in het Verenigd Koningrijk zijn over het algemeen overeenkomend met de wormen hier in Nederland. Bij Agradi kun je daarom de Drontal wormenkuren voor honden en wormenkeuren voor katten kopen tegen de beste prijs! Meer informatie

Logo
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Agradi's keuze
Drontal Pup 50ml
€ 19,48

Drontal Pup 50ml

(81)
Agradi's keuze
Drontal Ontwormingstablet Kat 4kg
Vanaf€ 10,99

Drontal Ontwormingstablet Kat 4kg

(89)
Aantal per pagina:
24

Katten en honden krijgen over het algemeen wormen doordat ze vlooien inslikken die geïnfecteerd zijn met een larve van een worm. In de darmen van je huisdier zal deze larve ontwikkelen tot een worm. Gelukkig kun je je hond of kat met de wormentabletten van Drontal beschermen tegen dergelijke infecties of de wormen in de darmen doden.

Het is dus ook belangrijk om je hond of kat te beschermen tegen vlooien. Hiervoor kun je een merk van dezelfde eigenaar gebruiken, namelijk Advantage vlooienmiddelen. Een bedrijf wat zich specialiseert in de bestrijding van vlooien en dergelijke bij huisdieren. Uiteraard kun je dit merkt ook kopen in de webshop van Agradi.nl. Zo is je kat of hond volledig beschermd.

De tabletten van Drontal zijn in verschillende formaten te verkrijgen. Zo zijn er verschillende verpakkingen wormenkuren voor katten, met verschillende hoeveelheden tabletten. Daarnaast zijn er voor de honden verschillende tabletten wormenkuren, voor bijvoorbeeld pups en verschillende maten/groten honden. Bovendien zijn hier ook weer verschillende aantallen tabletten van te verkrijgen.

Kortom, bij Agradi vind je alles om je huisdier volledig te beschermen. Daarom koop je de producten van Drontal nu goedkoop bij Agradi. Daar komt nog bij dat vele artikelen uit onze webshop meedoen aan onze stickeractie. Met deze actie krijg je veel korting bovenop de standaard lage prijs van het door jou gekozen artikel. Op onze Sale pagina vind je een overzicht van de artikelen die hieraan deelnemen. Voor alles wat je zoekt kun je op Agradi.nl terecht!