Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen bedenktijd *

Winteruitverkoop: tot 50% korting! | 50% korting Harry's Horse wintercollectie

Winteruitverkoop: tot 50% korting!

Drontal Ontworming

0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
 1. Sale
  Drontal Pup 50ml
  € 17,99 € 16,49 -8%

  Drontal Pup 50ml

  (57)
 2. Sale
  Drontal Ontwormingstablet Kat 4kg
  vanaf € 7,99 -3%

  Drontal Ontwormingstablet Kat 4kg

  (64)
 3. Sale
  Drontal Dog Tasty Ontwormingstablet Hond
  vanaf € 7,99 -20%

  Drontal Dog Tasty Ontwormingstablet Hond

  (108)
1
Aantal per pagina:
20 100
Katten en honden krijgen over het algemeen wormen doordat ze vlooien inslikken die geïnfecteerd zijn met een larve van een worm. In de darmen van je huisdier zal deze larve ontwikkelen tot een worm. Gelukkig kun je je hond of kat met de wormentabletten van Drontal beschermen tegen dergelijke infecties of de wormen in de darmen doden.

Het is dus ook belangrijk om je hond of kat te beschermen tegen vlooien. Hiervoor kun je een merk van dezelfde eigenaar gebruiken, namelijk Advantage vlooienmiddelen. Een bedrijf wat zich specialiseert in de bestrijding van vlooien en dergelijke bij huisdieren. Uiteraard kun je dit merkt ook kopen in de webshop van Agradi.nl. Zo is je kat of hond volledig beschermd.

De tabletten van Drontal zijn in verschillende formaten te verkrijgen. Zo zijn er verschillende verpakkingen wormenkuren voor katten, met verschillende hoeveelheden tabletten. Daarnaast zijn er voor de honden verschillende tabletten wormenkuren, voor bijvoorbeeld pups en verschillende maten/groten honden. Bovendien zijn hier ook weer verschillende aantallen tabletten van te verkrijgen.

Kortom, bij Agradi vind je alles om je huisdier volledig te beschermen. Daarom koop je de producten van Drontal nu goedkoop bij Agradi. Daar komt nog bij dat vele artikelen uit onze webshop meedoen aan onze stickeractie. Met deze actie krijg je veel korting bovenop de standaard lage prijs van het door jou gekozen artikel. Op onze Sale pagina vind je een overzicht van de artikelen die hieraan deelnemen. Voor alles wat je zoekt kun je op Agradi.nl terecht!