Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 15:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *
Agradi

Vervoer

Alles voor het vervoer van jouw hond koop je online bij Agradi! Zoals rekken om in je achterbak te plaatsen, zodat de hond daar achter blijft. Meer informatie

0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Pawise Dog Safety Belt
€ 8,90

Pawise Dog Safety Belt

(0)
Sale
Kerbl Autogordel Hond/Kat Universeel
€ 9,49€ 8,53-10%

Kerbl Autogordel Hond/Kat Universeel

(101)
Sale
Kerbl Autobeschermhoes Vernieuwd Model!
€ 33,99€ 30,59-10%

Kerbl Autobeschermhoes Vernieuwd Model!

(152)
Sale
Kerbl Frisse Lucht Rooster Auto
€ 7,49€ 6,74-10%

Kerbl Frisse Lucht Rooster Auto

(3)
Sale
Kerbl Autogordel voor Hond Verstelbaar
Vanaf€ 17,09-10%

Kerbl Autogordel voor Hond Verstelbaar

(46)

Populaire merken

Aantal per pagina:

Want het vervoeren van jouw hond in een auto kan heel gevaarlijk zijn. Wanneer je bijvoorbeeld een noodstop moet maken, kan je hond door de auto heen vliegen. Dat levert gevaar op voor je hond en voor jezelf. Het kan zelfs een dodelijke afloop hebben! Daar zit niemand op te wachten, dus adviseren wij om jouw hond vast te zetten in de auto. Dit kan met behulp van een hondenautogordel, een rek of een transportbox.

Volgens de Nederlandse wet is het niet verplicht om je hond vast te zetten. Maar in andere landen zijn wel speciale wetten aangenomen om je hond te vervoeren in de auto. Vooralsnog moet je in Duitsland en Spanje jouw hond een gordel omdoen, als je hem vervoert in de auto. En als je meerdere honden in de auto hebt, moeten deze verplicht achter een hondenrek zitten. Dit geldt wanneer je in Italië rondrijd. Ga je met je hond op vakantie naar het buitenland? Check dan eerst even wat de regels zijn, omtrent het vervoeren. Zo kom je nooit voor onaangename verrassingen te staan. Of wanneer je hond mee met het vliegtuig gaat, moet hij in een officiële en gecertificeerde transportbox vervoerd worden. Het verschilt wel per luchtvaartmaatschappij, dus informeer altijd van te voren bij de luchtvaartmaatschappij waar je mee vliegt.

Sommige mensen vinden het fijn om te gaan fietsen met de hond. Dus men koopt dan een honden fietsbeugel. Maar sommige honden zijn niet zo fit of al wat ouder. Deze zijn dan niet meer in staat om lange stukken naast de fiets te rennen. Daarom hebben we een speciale honden fietsaanhanger opgenomen in het assortiment. Het hondenvervoermiddel is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, geschikt voor honden tot en met 65 kilogram.

Heb je ook zo’n last van al die hondenharen op de achterbank? Dan hebben we een goede oplossing voor je. Daarom hebben we verschillende auto beschermhoezen opgenomen in het assortiment. Zodat de haren van jouw hond niet in de bank van jouw auto gaan zitten. Of als jouw hond na een lange boswandeling modderpoten heeft. Dankzij een deken blijft je achterbank of je kofferbak mooi schoon. De meeste hondendekens zijn voorzien van gaten, zodat gemakkelijk over de hoofdsteunen past. Hierdoor blijft de hondendeken mooi zitten.

Kortom; ben je op zoek om je hond veilig te vervoeren per fiets, auto of vliegtuig, dan slaag je hier ongetwijfeld. Wil je nog even verder kijken? Dan hebben we ook nog genoeg honden benches in het assortiment.

Wij hebben alles voor jou en jouw hond. De Agradi stickerkorting is ook toepasbaar op een groot aantal artikelen in onze categorie Honden spullen. Ook hebben wij een Hondengezondheidswijzer, met informatie bijvoorbeeld over allergische reacties bij honden. Wanneer je aan het zoeken bent naar een specifiek merk, kun je een kijkje nemen op onze Merkenpagina. Tenslotte kun je voor hondenartikelen in de uitverkoop/opruiming zijn, terecht op onze Salepagina. Tot ziens, op Agradi.nl!