Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 15:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *
Agradi

Apotheek

In de hondendrogist vindt u alle gezondheidsproducten en diergeneesmiddelen voor de hond. Meer informatie

0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Sale
Duo Dog
Vanaf€ 9,40-10%

Duo Dog

(35)
PharmaDog Glucosamine 90 Tabletten
€ 19,95€ 18,98-5%

PharmaDog Glucosamine 90 Tabletten

(11)
Sale
Phytonics Detox Comp Hond/Kat/Paard 50ml
€ 31,95€ 27,95-13%

Phytonics Detox Comp Hond/Kat/Paard 50ml

(68)
Sale
Phytonics Hormone 50ml
€ 31,95€ 27,95-13%

Phytonics Hormone 50ml

(20)
Sale
Phytotreat Glucosamine-Extra Hond 90tabl
€ 24,99€ 22,49-10%

Phytotreat Glucosamine-Extra Hond 90tabl

(24)
Pharmox Glucosamine HK
Vanaf€ 17,95

Pharmox Glucosamine HK

(3)
Sale
Excellent Dog Salmon Oil
Vanaf€ 8,50-5%

Excellent Dog Salmon Oil

(6)
Sanavesta Sanofor Veendrenkstof
Vanaf€ 16,30

Sanavesta Sanofor Veendrenkstof

(29)
Puur Natuur L-lysine Hond en Kat 50gr
€ 12,95

Puur Natuur L-lysine Hond en Kat 50gr

(29)
Agradi's keuze
Drontal Pup 50ml
€ 17,98

Drontal Pup 50ml

(79)
Agradi's keuze
PrimeVal Gelatinaat Hond
Vanaf€ 27,44-7%

PrimeVal Gelatinaat Hond

(212)
Puur Natuur Tendo / Pees Paard/Pony/Hond/Kat 100ml
€ 28,95

Puur Natuur Tendo / Pees Paard/Pony/Hond/Kat 100ml

(56)
Puur Natuur Trauma Paard/Pony/Hond/Kat 50ml
€ 19,95

Puur Natuur Trauma Paard/Pony/Hond/Kat 50ml

(13)

Populaire merken

Aantal per pagina:

Regelmatig heeft de hond aanvulling nodig op zijn voer, om zijn optimale conditie te behouden. In ons ruime assortiment vind je producten voor iedere hond! De productcategorie hondendrogist wordt onderverdeeld in verschillende groepen, welke aan de linkerzijde te vinden zijn.

Indien u een nerveuze hond heeft die regelmatig stress ondervindt zijn er verschillende producten beschikbaar die de hond weer tot rust brengen. Zo kan men ervoor kiezen om zenuwtabletten aan de hond te geven, maar men kan ook gaan voor een rustcomposium welke door het voer wordt vermengd. Deze producten zijn eveneens vaak ook geschikt voor de kat. Maar ook voor middelen tegen reisziekte bij uw hond bent u aan het goede adres bij Agradi.nl.

Een goede darmhygiëne is voor elk organisme belangrijk. De darmen doen mee aan de vertering van het voedsel wat de hond binnenkrijgt. Wanneer een hond zijn voer opeet, komt dit eerst via de slokdarm in de maag terecht. Via de maag gaat de voedselbrij vervolgens naar de dunne en de dikke darm. Wanneer de darmhygiëne niet optimaal is, kan de hond parasieten of zand in de darmen krijgen. Daarnaast is diarree is een veelvoorkomend probleem bij (jonge) honden. Om deze problemen te voorkomen, hebben we bij Agradi de juiste producten beschikbaar.

Naast een goede darmhygiëne is het ook belangrijk om de wormen bij de hond te voorkomen. Deze wormen kunnen zich ook in de darmen bevinden, met name als gevolg van een slechte darmhygiëne. In de groep Wormkuren voor honden hebben we verschillende producten beschikbaar die de wormen bij de hond bestrijden. Onder andere de anti-worm middelen van Verm-X.

Honden kunnen op verschillende leeftijden last krijgen van gewrichtsproblemen of andere ongemakken. Met name wanneer de hond ouder wordt kan het bewegen worden bemoeilijkt. Veel voorkomende aandoeningen zijn artrose, reuma of een hernia. Een veel gebruikt product binnen het assortiment is Primeval Gelatinaat voor de hond of puppy beschikbaar. Dit product smeert de gewrichten, de banden en zorgt voor een gezond kraakbeen van de hond.

De meeste hondenrassen hebben speciale huidverzorging nodig. Ieder hondenras heeft een andere vacht en dus andere verzorging nodig. Bij Agradi vind je voor ieder ras alle benodigde producten voor de huidverzorging vinden. Wil je een glanzende vacht voor de hond? Dan kan ervoor gekozen worden om zalmolie te geven voor het gewenste resultaat. Wanneer de hond allergieën of andere huidproblemen heeft vind je in de groep Huid- en vachtverzorging voor honden de juiste producten.

Een belangrijk onderdeel van de huidverzorging is het bestrijden van vlooien en andere vervelende insecten. In de groep vlooienbestrijding zijn producten verschillende producten te vinden voor de bestrijding van vlooien en andere parasieten. Van onder andere de merken Frontline en Exil bieden wij het volledige assortiment aan zodat je altijd het gewenste product kan vinden voor de hond of puppy.

Een belangrijk onderdeel in de verzorging van de hond is het gebit. Wanneer de tanden van de hond niet de nodige verzorging krijgen, kunnen er verschillende problemen ontstaan. In de categorie Gebitsverzorging voor honden zijn verschillende producten verkrijgbaar die het gebit van de hond verzorgen. Er zijn speciale tandenborstels, tandpasta en mondwaters beschikbaar voor de hond. Daarnaast kan ook gekozen worden voor een speciale anti tandplak producten in de vorm van een pasta of poeder.

Naast de bovengenoemde groepen zijn er nog vele verschillende groepen met daarin alle benodigdheden voor de verzorging van de hond. Kortom alles wat je voor de hond zoekt kun je vinden in de hondendrogist van Agradi!