Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *
Agradi

Doorgangen

Doorgangen voor jouw afrastering koop je goedkoop online bij Agradi.nl! Meer informatie

0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Sale
Corral Eco Flexibel Poortsysteem Zwart/Wit
Vanaf€ 10,25-15%

Corral Eco Flexibel Poortsysteem Zwart/Wit

(62)
Agradi's keuze
Ako Flexigate Flexibel Heksysteem
Vanaf€ 28,49-5%

Ako Flexigate Flexibel Heksysteem

(56)
Agradi's keuze
Ako Flexigate Poortsysteem Lint 20mm 19m
€ 64,98

Ako Flexigate Poortsysteem Lint 20mm 19m

(18)
Ako Premium Poortset Lint 40mm/6m
€ 59,99€ 58,99-2%

Ako Premium Poortset Lint 40mm/6m

(1)
Sale
Ako Reserveveer Los tot 5m
€ 5,59€ 3,12-44%

Ako Reserveveer Los tot 5m

(113)
Kerbl E-line Electric Afraster Poort 3-6 Meter
€ 17,48€ 16,14-8%

Kerbl E-line Electric Afraster Poort 3-6 Meter

(2)
Kerbl Swing-through Sluiting voor Hekwerk
€ 19,98€ 18,98-5%

Kerbl Swing-through Sluiting voor Hekwerk

(1)
Kerbl Sluitoptie voor Weidepoort
€ 17,98€ 17,09-5%

Kerbl Sluitoptie voor Weidepoort

(3)

Populaire merken

Aantal per pagina:
24

Wanneer er dieren in de weide staan kan het af en toe handig zijn om een doorgang in uw weide te maken, zeker wanneer deze dieren regelmatig in en uit de weide moeten. Agradi heeft verschillende soorten doorgangen beschikbaar. Voor elke situatie is een geschikt product beschikbaar, kijk snel verder! Op zoek naar een specifiek merk, bijvoorbeeld Ako of Corral, kijk dan bij de Merkenshop!

Natuurlijk hebben wij ook poortgrepen, dat in vele situaties ook al als voldoende wordt ervaren als doorgang. Ben je hier meer naar op zoek, kan dan in de productcategorie Poortgrepen.

Agradi heeft verschillende soorten doorgangen verkrijgbaar. Er kan onder andere gekozen worden voor de Ako Poortgreep Elastisch Koord, de Corral Poortgreepset met Veer en 2 Ankers Blauw en de Ako Poortgreepset met Veer en 2 ankers. Deze producten zijn complete sets bestaande uit een poortgreep, poortankers en een elastische veer. Aan deze veer kan eenvoudig de poortgreep bevestigd worden en aan de andere kant de afrastering. Voor deze doorgangen zijn tevens reserve veren verkrijgbaar. Het is belangrijk dat de veer op voldoende spanning blijft, aangezien de draad anders kan gaan hangen.

Speciaal voor tractoren zijn er verschillende doorrijstets verkrijgbaar. Deze doorrijsets bestaan uit een scharnier en een ijzeren staaf waar stroom op staat. De stroom die op deze staven staat wordt door de tractor direct naar de grond geleid, zodat de chauffeur geen stroom krijgt. Daarnaast hoeft de chauffeur niet meer uit te stappen om de poort open en dicht te doen, met deze doorgang kan eenvoudig doorgereden worden. Deze doorrijsets zijn verkrijgbaar in verschillende maten. De grootste set heeft een lengte van vijf meter, de kleinste set daarentegen heeft een lengte van 1,2 meter. Daarnaast zijn er verschillende reserve onderdelen verkrijgbaar als een reservestaaf en een reserve scharnier.

Wanneer men liever een poortsluiting wil welke naar beide kanten op kan gaan, is de Kerbl Swing-Through Sluiting voor Hekwerk een optie. Dit slot kan gemonteerd worden op alle soorten hekwerken, waardoor je het overal kan toepassen. Door de speciale sluiting kan het slot naar beide kanten geopend worden, dus zit je nooit met het probleem dat het hek niet ver genoeg open kan.

De Agradi stickerkorting is toepasbaar op een groot aantal artikelen, zo ook onder de categorie Doorgangen. Voor meer informatie over hoe elektrische afrastering werk, kun je op de pagina Afrastering terecht. Tenslotte kun je voor afrasteringsmaterialen die in de uitverkoop/opruiming zijn, terecht op onze Sale pagina. Voor de ideale poortsluiting kun je terecht bij Agradi, voor elke soort weide!