Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *

DIERENDAG sale! Tot 25% korting op bijna alles! Actievoorwaarden >>

DIERENDAG sale! Tot 25% korting op bijna alles! Actievoorwaarden >>

Doorgangen

Doorgangen voor jouw afrastering koop je goedkoop online bij Agradi.nl!
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
 1. E-line Electric Afraster Poort 3-6 Meter
  vanaf € 13,49 -16%

  E-line Electric Afraster Poort 3-6 Meter

  (1)
 2. Ako Flexigate Koord 7,5m
  vanaf € 26,99 -10%

  Ako Flexigate Koord 7,5m

  (41)
 3. Ako Reserveveer Los Cl 5m
  vanaf € 4,49 -10%

  Ako Reserveveer Los Cl 5m

  (101)
 4. Corral Eco Flexibel Poortsysteem 4.5-9m
  € 15,99 € 13,49 -16%

  Corral Eco Flexibel Poortsysteem 4.5-9m

  (10)
 5. Ako Steunwiel voor Verstelbare Weidepoorten
  vanaf € 31,99 -14%

  Ako Steunwiel voor Verstelbare Weidepoorten

  (6)
 6. Patura Rol Poortset met Lint 40mm 6m
  vanaf € 33,99 -9%

  Patura Rol Poortset met Lint 40mm 6m

  (0)
 7. Kerbl Swing-through Sluiting voor Hekwerk
  vanaf € 14,99 -14%

  Kerbl Swing-through Sluiting voor Hekwerk

  (0)
 8. Patura Poortrol met Lint 35mm 15m
  vanaf € 79,99 -7%

  Patura Poortrol met Lint 35mm 15m

  (0)
 9. Patura Poortset Standaard
  vanaf € 8,49 -9%

  Patura Poortset Standaard

  (0)
 10. Patura Poortspan Veerset Wit 5m
  vanaf € 13,49 -10%

  Patura Poortspan Veerset Wit 5m

  (0)
 11. Populaire merken

Aantal per pagina:
22 94

Wanneer er dieren in de weide staan kan het af en toe handig zijn om een doorgang in uw weide te maken, zeker wanneer deze dieren regelmatig in en uit de weide moeten. Agradi heeft verschillende soorten doorgangen beschikbaar. Voor elke situatie is een geschikt product beschikbaar, kijk snel verder! Op zoek naar een specifiek merk, bijvoorbeeld Ako of Corral, kijk dan bij de Merkenshop!

Natuurlijk hebben wij ook poortgrepen, dat in vele situaties ook al als voldoende wordt ervaren als doorgang. Ben je hier meer naar op zoek, kan dan in de productcategorie Poortgrepen.

Agradi heeft verschillende soorten doorgangen verkrijgbaar. Er kan onder andere gekozen worden voor de Ako Poortgreep Elastisch Koord, de Corral Poortgreepset met Veer en 2 Ankers Blauw en de Ako Poortgreepset met Veer en 2 ankers. Deze producten zijn complete sets bestaande uit een poortgreep, poortankers en een elastische veer. Aan deze veer kan eenvoudig de poortgreep bevestigd worden en aan de andere kant de afrastering. Voor deze doorgangen zijn tevens reserve veren verkrijgbaar. Het is belangrijk dat de veer op voldoende spanning blijft, aangezien de draad anders kan gaan hangen.

Speciaal voor tractoren zijn er verschillende doorrijstets verkrijgbaar. Deze doorrijsets bestaan uit een scharnier en een ijzeren staaf waar stroom op staat. De stroom die op deze staven staat wordt door de tractor direct naar de grond geleid, zodat de chauffeur geen stroom krijgt. Daarnaast hoeft de chauffeur niet meer uit te stappen om de poort open en dicht te doen, met deze doorgang kan eenvoudig doorgereden worden. Deze doorrijsets zijn verkrijgbaar in verschillende maten. De grootste set heeft een lengte van vijf meter, de kleinste set daarentegen heeft een lengte van 1,2 meter. Daarnaast zijn er verschillende reserve onderdelen verkrijgbaar als een reservestaaf en een reserve scharnier.

Wanneer men liever een poortsluiting wil welke naar beide kanten op kan gaan, is de Kerbl Swing-Through Sluiting voor Hekwerk een optie. Dit slot kan gemonteerd worden op alle soorten hekwerken, waardoor je het overal kan toepassen. Door de speciale sluiting kan het slot naar beide kanten geopend worden, dus zit je nooit met het probleem dat het hek niet ver genoeg open kan.

De Agradi stickerkorting is toepasbaar op een groot aantal artikelen, zo ook onder de categorie Doorgangen. Voor meer informatie over hoe elektrische afrastering werk, kun je op de pagina Afrastering terecht. Tenslotte kun je voor afrasteringsmaterialen die in de uitverkoop/opruiming zijn, terecht op onze Sale pagina. Voor de ideale poortsluiting kun je terecht bij Agradi, voor elke soort weide!