Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 23:59 besteld, morgen verzonden
90 dagen gratis retour *
Agradi

Kleding

Kleding koop je voor een scherpe prijs in de uitgebreide webshop van Agradi! Meer informatie

0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
HKM Laarzen Davos Allweather Zwart
€ 44,95€ 40,86-9%

HKM Laarzen Davos Allweather Zwart

(94)
HKM Laarzen Davos Allweather Taupe
Vanaf€ 40,86-9%

HKM Laarzen Davos Allweather Taupe

(94)
Covalliero Laarzen NeoLite Zwart
€ 44,99€ 43,87-2%

Covalliero Laarzen NeoLite Zwart

(47)
Black Friday
Muck Boot Derwent II Zwart
Vanaf€ 101,99-14%

Muck Boot Derwent II Zwart

(14)
Black Friday
Back on Track Nekwarmer Zwart
€ 25,90€ 20,72-20%

Back on Track Nekwarmer Zwart

(6)
Riding World Handschoenen Groom
€ 3,49

Riding World Handschoenen Groom

(7)

Populaire merken

Aantal per pagina:
24

Kleding is erg belangrijk om te dragen. Het beschermt je bijvoorbeeld tegen de kou. Dat is natuurlijk erg fijn want daarmee raak je niet onderkoeld. Bovendien kan je kleding naar je eigen smaak dragen. Daarom heeft Agradi de beste kleding voor jouw in huis. Wij willen dat jij de beste kleding hebt zodat je er goed bijloopt. Wij hebben zeer veel verschillende merken. Bij ons vindt je kleding van merken zoals Ariat, Gevavi en Scippis. Voor een overzicht van alle merken in ons aanbod kijk je in onze Merkenshop.

In ons assortiment hebben wij een heel divers aanbod. Het is bijna onmogelijk dat jij je kleding niet bij ons vindt. Wij hebben zoveel in huis dat je zeker slaagt. Je vindt bij ons kleding die je nodig hebt om te kunnen klussen, maar ook om te dragen omdat het gewoon mooi is. Wij willen dat jij de beste kleding in huis kan halen. Daarom hebben wij verschillende categorieën kleding. Jij hebt nu een duidelijk overzicht van de kleding die wij hebben.

Zolen leg je in je schoen. Deze zorgen ervoor dat je extra goed kan lopen. Je kan het zien als een extra ondersteuning om fijn te kunnen lopen in een schoen. Wanneer je geen zooltje in je schoen hebt, kan het zijn dat je niet helemaal goed loopt.

Overalls zijn handig als je bijvoorbeeld je muur aan het schilderen bent met verfkwasten. Je wil niet hebben dat je hele kleding vies wordt. Daarom vind je bij ons de beste overalls die voorkomen dat je kleding na afloop helemaal onder de verf zit.

Petten kunnen een fijne functie hebben als de zon schijnt. Een pet kan voorkomen dat je hoofd helemaal verbrand. Ook hoef je niet uren lang voor de spiegel te staan om je haar te doen.

Vesten bieden bescherming tegen de kou. Een vest is lekker om aan te trekken als je net van buiten komt. Je kan dan lekker warm met je vest op de bank gaan zitten. Wij hebben daarom een ruim aanbod aan lekkere warme vesten.

Mondkapjes gebruik je vaak wanneer je aan het klussen bent. Hiermee voorkom je dat je stof inademt en moet gaan hoesten. Het mondkapje beschermt jouw gezondheid eigenlijk.

Truien draag je vaak in de winter. Maar dat hoeft niet perse. Je kan een trui het hele jaar door dragen, want niet iedere trui is even dik. Je hebt truien voor de winter maar ook voor de zomer.

Sokken trek je aan om je voeten. Sokken bieden bescherming tegen de kou en zitten ook comfortabel. Vaak is het lopen zonder sokken in een schoen minder prettig. Daarom vind je bij ons de beste sokken om lekker te kunnen lopen.

T-shirts doe je aan als het lekker weer begint te worden. Door een T-shirt kan je heerlijk uren buiten doorbrengen omdat een T-shirt lekker luchtig is. Hiermee krijg je geen last van de warmte.

Kortom, Agradi heeft veel te bieden als het gaat om kleding. Wij willen dat jij zo tevreden mogelijk bent. Daarom vinden wij het belangrijk om een ruim assortiment te hebben. Dus ben je opzoek naar goede kleding? Twijfel niet en kijk snel verder in de webshop van Agradi. Bovendien doen veel kledingstukken mee aan de stickeractie. Met de stickeractie krijg je onze producten voor een nog goedkopere prijs. Voor alle producten die in de aanbieding zijn, kijk je bij de Sale pagina. Alles wat je nodig hebt, vind je bij Agradi.