Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 23:59 besteld, morgen verzonden
90 dagen bedenktijd *

De mooiste collecties shop je hier >

De mooiste collecties shop je hier >

Overalls

Overalls vind je voor een hele mooie prijs in de webshop van Agradi.nl!
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
 1. Kerbl Overall CoverBase Chemiebescherming Blauw
  € 4,99

  Kerbl Overall CoverBase Chemiebescherming Blauw

  (0)
 2. Sale
  Kerbl Spuitoverall Donkerblauw
  € 69,99 € 62,99 -10%

  Kerbl Spuitoverall Donkerblauw

  (6)
 3. Sale
  Agrivet Overall met Drukknopen Groen
  € 32,28 € 29,05 -10%

  Agrivet Overall met Drukknopen Groen

  (87)
 4. Kerbl Wegwerpoverall Type 4 Dicht
  € 9,99

  Kerbl Wegwerpoverall Type 4 Dicht

  (0)
 5. Populaire merken

Aantal per pagina:
24 96

Om goed en veilig te kunnen klussen, kan je eigenlijk niet zonder een overall. Een overall is een essentieel onderdeel tijdens het klussen. Het beschermt jou tegen van alles en nog wat. Zoals je van ons gewend bent, hebben wij de beste overalls in onze webshop. Wij hebben van alles en nog wat. Bij ons vind je merken zoals JMP Workwear en Kerbl. Maar dit zijn zeker niet de enige merken die wij in de webshop hebben. Wij hebben er nog veel meer, voor een overzicht kijk je in onze Merkenshop.

In ons assortiment hebben wij zeer veel verschillende onderdelen van een overall. Je vindt bij ons een compleet overall, maar ook losse broeken of overtrekschoenen. Het kan namelijk voorkomen dat je niet een compleet overall nodig hebt. Daarom hebben wij ook losse onderdelen. Bij ons vind je zeker wat je nodig hebt om goed en veilig te kunnen klussen en dat voor een hele scherpe prijs.

Overalls kunnen je beschermen tijdens het klussen. Omdat de overalls erg prettig zitten, houdt het ook stof buiten de deur. Je zal tijdens het klussen minder snel last hebben van stof dat in de weg zit. Ideaal om goed door te kunnen klussen want je wil natuurlijk niet onnodig stoppen.

Ook kan je met een overall gemakkelijk gereedschap bij je houden. Door de zakken die in de overall zitten, kan je heel makkelijk gereedschap meenemen tijdens het klussen. Je hoeft niet steeds gereedschap te halen bij je gereedschapskist. Je kan je gereedschap goed kwijt in de zakken. Ideaal om snel door te klussen.

Daarnaast worden je kleren een stuk minder vies met een overall. Omdat je een bescherming over je normale kleren draagt. Het kan voorkomen dat je bijvoorbeeld met de verf morst. Het zou zonde zijn als je daarmee meteen je goede kleren moet weggooien. Daarom biedt de overall een goede uitkomst. Je bent er zeker van dat je nooit meer je kleren weg hoeft te gooien.

Om jezelf nog meer te beschermen tijdens het klussen, hebben wij ook nog mondkapjes. Deze mondkapjes voorkomen dat je stof inademt en er last van kan krijgen. Een mondkapje vergroot de veiligheid tijdens het klussen alleen maar.

Kortom, Agradi heeft veel verschillende overalls om goed en veilig te kunnen klussen. Want dat is een van de belangrijkste dingen tijdens het klussen, veiligheid. Dus wil je binnenkort veilig klussen? Dan zit je op de webshop van Agradi aan het goede adres. Bovendien zijn veel overall in de aanbieding. Je krijgt ze voor een nog goedkopere prijs dan dat je gewend ben. Daarnaast zijn er nog veel meer producten in de aanbieding. Welke dat zijn, kan je vinden bij Sale pagina. Alles wat je nodig hebt, vind je bij Agradi.