Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *
Agradi

Tyleen

Bij Agradi vind je diverse tyleen artikelen voor een zeer scherpe prijs. In ons assortiment hebben wij tyleen koppelingen, tyleenslangen, slangklemmen en overige toebehoren. Alles wat je nodig hebt om bijvoorbeeld waterleidingen en gasleidingen aan te leggen vind je bij Agradi. Meer informatie

0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Aantal per pagina:
24

De tyleenslangen zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes en diktes. Door al deze verschillende types vind je gegarandeerd een passende tyleenslang. Deze tyleenslangen zijn geschikt voor zowel ondergronds als bovengronds gebruik. Daarnaast zijn deze slangen 100% water- en luchtdicht bij een correcte afsluiting. Voor waterleidingen heeft Agradi speciale tyleenslangen. Deze zijn extra afgedicht door een sterke laag aan de binnenkant van de slang.

Tyleenslangen zijn multifunctioneel. Ze kunnen naast gas- en waterleidingen ook dienen als bijvoorbeeld vloerverwarming of besproeiingsslangen van het land. Er zijn nog vele andere mogelijkheden waar deze slangen voor gebruikt kunnen worden.

Voor het aan elkaar bevestigen van tyleenslangen heb je koppelingen nodig. Bij Agradi vind je diverse soorten koppelingen. Zo hebben wij rechte- en gebogen koppelingen. Verder kun je bij ons koppelingen vinden met twee of drie doorgangen en eindkoppelingen. Alle koppelingen zijn gemaakt van sterk kunststof, messing of verzinkt metaal. Voor waterleidingen heeft Agradi speciale koppelingen die daarvoor zijn ontwikkeld.

Wanneer je tyleenslangen gebruikt voor water, is het aan te raden om de koppelingen voor aansluiting af te dichten. Hiervoor hebben diverse producten, zoals dichtingshennep, dichtingsband of dichtingsringen. Naast al deze producten heeft Agradi vele soorten slangklemmen. Hierdoor vind je voor iedere tyleenslang of ander product een passende slangklem. De slangklemmen in ons assortiment zijn allen afgerond, zodat deze niet makkelijk te beschadigen zijn of beschadigen. De klemmen in onze webwinkel zijn verkrijgbaar vanaf maat 6-8 mm tot wel 214-226 mm.