Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen bedenktijd *

Agradi, de beste webwinkel van Nederland? Stem hier >

Agradi, de beste webwinkel van Nederland? Stem hier >

Mondkapjes

Diverse soorten mondkapjes vind je voor een uitstekende prijs in de webshop van Agradi.nl!
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
  1. Populaire merken

Aantal per pagina:
24 96

Mondkapjes moeten je beschermen tegen stof dat vrijkomt bij bijvoorbeeld je werk of het klussen. Het is zeer schadelijk voor je gezondheid als je het stof inademt. Het is dus best belangrijk om een mondkapje te dragen als je gaat klussen. Al is het maar voor je eigen gezondheid. Agardi heeft daarom verschillende merken mondkapjes die jouw moeten beschermen tegen rondvliegend stof. Bij ons vind je mondkapjes van merken zoals 3M, Kerbl en Skandia. Echter zijn dit niet alle merken die je bij ons vindt. Wil je weten welke merken wij nog meer hebben? Kijk dan in de Merkenshop voor een duidelijk overzicht.

In het assortiment van Agradi vind je een goed aanbod aan diverse mondkapjes. Het dragen van mondkapjes gebeurt tegenwoordig steeds meer. Je hoeft een mondkapje niet perse te dragen om alleen maar stof tegen te houden. Ook kan je een mondkapje dragen om gezondheidsredenen. Als er bijvoorbeeld erg veel smog in de lucht hangt, kan het handig zijn om een mondkapje te dragen.

Mondkapjes worden in verschillende beroepssectoren gedragen. Een van die sectoren waar veel mondkapjes gedragen worden, is die van de zorg. Een dokter is bijvoorbeeld iemand die vaak een mondkapje draagt. Hij doet dit om verschillende redenen. Als hij een operatie uitvoert, kan het zijn dat de dokter moet niezen. Het mondkapje zorgt ervoor de patiënt niet onder de snot van de dokter komt te zitten. Dit is niet erg fijn voor de gezondheid. Daarnaast draagt de dokter ook een mondkapje tegen lichaamssappen van de patiënt die vrij kunnen komen bij een operatie.

Ook in de bouw wordt veel gebruik gemaakt van mondkapjes. Het gaat dan vooral om het tegenhouden van bepaalde stoffen. Als die stoffen in je longen terecht komen, kan dat voor veel schade zorgen. Ook kan een mondkapje juist bepaalde stoffen isoleren. Als je wil werken met gevaarlijke stoffen, is het af te raden om een mondkapje te gebruiken. Een mondkapje sluit net niet genoeg je mond en neus af. Je kan daarbij dus de gevaarlijke stoffen inademen. Als je met gevaarlijke stoffen moet werken, is het aan te raden om een gasmasker te gebruiken.

Kortom, Agradi heeft alles in huis om je mond en neus goed af te sluiten van allerlei vervelende stoffen die je gezondheid aan kunnen tasten. Dus ben je opzoek naar prima mondkapjes? Twijfel dan niet, en kijk snel verder in de webshop van Agradi. Bovendien doen veel mondkapjes mee aan onze stickeractie. Met de stickeractie krijgt je mooie kortingen op onze producten. Niet alleen onze mondkapjes doen mee aan de stickeractie, ook andere producten doen mee. Welke dat zijn vind je bij Sale pagina. Alles wat je nodig hebt, vind je bij Agardi.