Gratis verzending vanaf € 39,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *

Zaaien

Zaden en toebehoren koop je online bij Agradi.nl!

Wanneer je een mooie tuin met bloemen en planten ook prachtig vind, dan kun je goed terecht in de categorie Zaden bij Agradi.nl. Je hoeft geen groene vingers te hebben om een fleurige tuin te creëren, in de online webshop van Agradi vind je alle benodigdheden om zaden te laten uitgroeien tot een prachtige en kleurrijke tuin. Wanneer je opzoek bent naar een specifiek merk, kun je terecht in de Merkenshop van Agradi.

Kweekbenodigdheden koop je snel en goedkoop in de webshop van Agradi. Om je zaden te laten uitgroeien heb je de juiste toebehoren nodig. Potgrond is zeer belangrijk voor het planten van nieuwe zaadjes, dit is de basis voor je planten. Een goede uitkomst voor het kweken van plantjes is een kweekbak. Dit is een bak met een licht doorlatende deksel, waardoor de planten genoeg licht krijgen maar uit de wind en regen staan. Op deze manier kun je de plantjes een handje helpen. In de categorie kweekbenodigdheden vind je alle benodigdheden voor het kweken van planten!

Wanneer je opzoek bent naar benodigdheden in de aanbieding/opruiming, kun je een kijkje nemen op de Sale pagina van Agradi.