Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 23:59 besteld, morgen verzonden
90 dagen bedenktijd *

Koop jouw Sinterklaas cadeaus bij Agradi! Alles voor paard en ruiter!

Koop jouw Sinterklaas cadeaus bij Agradi!

Zaaien

Zaden en toebehoren koop je online bij Agradi.nl! In de webshop van Agradi vind je allerlei soorten zaden, van graszaden tot groentezaden en alle benodigdheden om deze zaden te planten.

Wanneer je een mooie tuin met bloemen en planten ook prachtig vind, dan kun je goed terecht in de categorie Zaden bij Agradi.nl. Je hoeft geen groene vingers te hebben om een fleurige tuin te creëren, in de online webshop van Agradi vind je alle benodigdheden om zaden te laten uitgroeien tot een prachtige en kleurrijke tuin. Bekende merken voor zaden en toebehoren zijn Connex, Esschert, Pokon en ECOStyle . Wanneer je opzoek bent naar een specifiek merk, kun je terecht in de Merkenshop van Agradi.Wanneer je een mooie tuin met bloemen en planten ook prachtig vind, dan kun je goed terecht in de categorie Zaden bij Agradi.nl. Je hoeft geen groene vingers te hebben om een fleurige tuin te creëren, in de online webshop van Agradi vind je alle benodigdheden om zaden te laten uitgroeien tot een prachtige en kleurrijke tuin. Bekende merken voor zaden en toebehoren zijn Connex, Esschert, Pokon en ECOStyle . Wanneer je opzoek bent naar een specifiek merk, kun je terecht in de Merkenshop van Agradi.

Bloemzaden koop je in de online webshop van Agradi. In de categorie bloemzaden vind je verschillende soorten zaadjes voor bloemen. Wanneer je het leuk vind om veel vlinders in de tuin te hebben, kun je denken aan een vlinderbloemenmengsel. Dit zijn vrolijke kleurrijke bloemen die een paradijs vormen voor allerlei soorten vlinders. Natuurlijk kun je ook kiezen voor simpele gewone bloemzaadjes, voor een mooie variatie in kleuren en soorten.

Ook graszaden koop je in de webshop van Agradi. Als je graag een mooi groen grasveld in je tuin hebt, kies dan voor een simpel graszaad om gras te zaaien. Heb je al een stukje gras in de tuin, maar zitten hier kale plekken in? Dan is er gazonzaad speciaal voor deze kale plekken! Om je gazon goed te onderhouden, is Pokon gazononderhoud een aanrader, hiermee blijft het gras mooi groen en egaal. Bij Agradi kun je al deze verschillende soorten graszaad goedkoop kopen.

Groentezaden koop je goedkoop bij Agradi. In deze categorie vind je losse groentezaadjes, maar ook zaadpakketjes. Deze pakketten bestaan uit een zaadzakje, instructieboekje en een plantensteker. Hiermee kun je dus gemakkelijk en snel beginnen met het zaaien van je eerste groente! Het zaaien van groente is erg leuk en natuurlijk gezond. Je hoeft geen groene vingers of een grote tuin te hebben om groentezaadjes te planten, op het zakje van de zaadjes staan duidelijke instructies over het zaaien van de betreffende groente.

Kweekbenodigdheden koop je snel en goedkoop in de webshop van Agradi. Om je zaden te laten uitgroeien heb je de juiste toebehoren nodig. Potgrond is zeer belangrijk voor het planten van nieuwe zaadjes, dit is de basis voor je planten. Een goede uitkomst voor het kweken van plantjes is een kweekbak. Dit is een bak met een licht doorlatende deksel, waardoor de planten genoeg licht krijgen maar uit de wind en regen staan. Op deze manier kun je de plantjes een handje helpen. In de categorie kweekbenodigdheden vind je alle benodigdheden voor het kweken van planten!

Potgrondzaden koop je ook bij Agradi snel en gemakkelijk. In deze categorie vind je onder andere potgrond en mest. Het gebruik van mest is zeer handig voor goed groeiende planten. Zo kun je bijvoorbeeld rozenmest gebruiken om je rozen een intense geur te geven. Daarnaast bevat mest vaak extra sporenelementen en mineralen, zodat je planten een betere weerstand krijgen.

Kortom, voor alle soorten zaden en benodigdheden kun je terecht in de online webshop van Agradi! Koop zaden en kweekbenodigdheden voor de meest aantrekkelijke prijzen bij Agradi. Wanneer je opzoek bent naar zaden of benodigdheden in de aanbieding/opruiming, kun je een kijkje nemen op de Sale pagina van Agradi.