Gratis verzending vanaf € 39,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *

Patura Afrastering

Patura is al jarenlang de specialist in afrastering en stal- en weidetechnieken.

Logo
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Patura Cordklem Rvs 5st
€ 12,45€ 11,83-5%

Patura Cordklem Rvs 5st

(8)
Patura Koordverbindingskabel Rvs Klemmen
€ 7,05€ 6,29-11%

Patura Koordverbindingskabel Rvs Klemmen

(2)
Patura Cordverbinding Verzinkt Tot 6mm 5st
€ 8,05€ 7,65-5%

Patura Cordverbinding Verzinkt Tot 6mm 5st

(6)
Patura Hoekklem Draad
Vanaf€ 8,49-12%

Patura Hoekklem Draad

(0)
Patura Hoek Klem met Vleugelmoer
Vanaf€ 8,99-14%

Patura Hoek Klem met Vleugelmoer

(0)
Patura Ringisolator met Houtdraad 25 Stuks
€ 5,20€ 4,49-14%

Patura Ringisolator met Houtdraad 25 Stuks

(8)
Aantal per pagina:
24

Al meer dan 50 jaar is Patura actief in de ontwikkeling van functionele producten voor het buitenleven. Door de jaren heen heeft Patura zijn kennis en ervaring gebruikt om een enorm groot assortiment te kunnen ontwikkelen. Denk aan schrikdraadapparaten, haspels, draden, afrasteringpalen, voerbakken, weidepoorten en voedertechniek. Bij Agradi zijn alle producten en accessoires van Patura verkrijgbaar tegen een aantrekkelijke prijs.

In onze categorie afrastering vind je vele verschillende producten voor afrastering of omheining. Van Aansluitkabels, draadhaspels, schrikdraad tot isolatoren. Deze producten moeten helpen om een goede omheining te creëren voor je vee of huisdieren. Bij Agradi hebben wij een groot assortiment online staan aan afrastering en andere accessoires.

Patura is de specialist en deskundige in afrastering. Het merk heeft een ongekend groot assortiment aan producten voor de agri, boerderij en afrastering. In 1965 is de firma opgericht door Helmut Allié. Enkele jaren is de weide-afrastering in het verkoopprogramma opgenomen. Hier zijn ze als bedrijf erg groot en succesvol mee geworden. In 1993 treedt Bernd Allié het bedrijf binnen. Dit is dan ook het geboortejaar van de merknaam: Patura.

Afrastering is het specialisme van Patura. Ze hebben een rasterprogramma met daarin verschillende soorten technieken om een raster aan te leggen. Denk aan schrikdraadapparaten, haspels, draden, isolatoren, afrasteringspalen, netten, poorten en andere accessoires. Daarnaast hebben ze een stal -en weidetechniek voor runderen, schapen en paarden. Daarin hebben ze verschillende onderdelen, namelijk voedertechniek, drinkbakken, weidepoorten, weegtechnieken, stalinrichtingen, vee-verzorging en windbreekgaas.

In het kort is Patura de specialist in afrastering en stal- en weidetechnieken. Deze producten zijn ontstaan door jarenlange ervaring en kennis. Alle producten en accessoires van Patura zijn verkrijgbaar bij Agradi, dat zijn er meer dan 400! Daarnaast hebben wij diverse soorten afrastering en accessoires van andere merkenonline staan. Bij Agradi staat dit online voor de laagste prijs. En daarbovenop doen vele artikelen van Patura mee aan onze stickeractie. Hiermee krijg je hele aantrekkelijke kortingen op deze producten. Ten slotte kun je op de Salespagina nog meer producten vinden die in de aanbieding zijn. Dankzij het enorme assortiment aan afrasteringsproducten kun je het beste terecht bij Agradi!