Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *
Agradi

Western Chaps

Op zoek naar western chaps? Bekijk snel ons ruime assortiment! Meer informatie

0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
HKM Western Chaps Bruin
Vanaf€ 77,98-2%

HKM Western Chaps Bruin

(17)
HKM Western Chaps Zwart
€ 79,95

HKM Western Chaps Zwart

(17)

Populaire merken

Aantal per pagina:

Agradi heeft verschillende chaps in het assortiment voor de westernruiter. Er zijn showchaps en basic chaps. De chaps zijn er in verschillende kleuren zwart en bruin. De showchaps hebben franjes.

Chaps worden gedragen over de spijkerbroek. De reden hiervoor is dat op wedstrijd de ruiter er niet uit mag zien alsof hij/zij in ‘werkkleding’ is. Deze chaps zijn vaak gemaakt van leer, suède of soort gelijk materiaal.

De chaps zijn lang, ze rijken van de heup tot voorbij de enkel. Ook geven ze extra grip voor de ruiter in het zadel. Als laatste zorgen ze voor extra warmte in de winter. Verder maken chaps de gehele western look af.

Om gehele outfit compleet te maken kan je kijken bij shirts. Hieronder staan verschillende blouses voor zowel dames als heren waarmee de outfit compleet gemaakt kan worden. Om bijpassende laarzen te vinden, kijk vooral bij western laarzen.

Ben je op zoek naar andere producten voor de western sport kijk dan vooral bij western pads & show blankets, western bitten, western hoofdstellen, western singels en zadeltoebehoren.

Je koopt dus je gehele western outfit compleet bij Agradi!