Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *
Agradi

Rambo Hoofdstellen

Rambo hoofdstellen en accessoires koop je online goedkoop bij Agradi! Rambo is een bekende lijn van Horseware. Binnen ons assortiment hebben wij verschillende typen, kleuren en maten Rambo hoofdstellen. Vind je geen geschikt Rambo hoofdstel voor jouw paard? Wij hebben een nog veel groter assortiment hoofdstellen, dus neem snel een kijkje bij al onze hoofdstellen voor paarden. Meer informatie

0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Sale
Rambo Bit Straps 2st Black
€ 9,94€ 7,96-20%

Rambo Bit Straps 2st Black

(7)
Sale
Rambo Micklem Bit Straps Zwart
€ 9,94€ 7,96-20%

Rambo Micklem Bit Straps Zwart

(33)
Sale
Rambo Bit Straps 2st Dark Havana
€ 9,94€ 7,96-20%

Rambo Bit Straps 2st Dark Havana

(7)
Sale
Rambo Micklem Plastic Clip 5cm 4 stuks
€ 4,00€ 3,20-20%

Rambo Micklem Plastic Clip 5cm 4 stuks

(58)
Sale
Rambo Micklem Multi Bridle New Zwart
€ 202,95€ 162,36-20%

Rambo Micklem Multi Bridle New Zwart

(593)
Sale
Rambo Micklem Competition Bridle Black
€ 165,95€ 132,76-20%

Rambo Micklem Competition Bridle Black

(2)
Sale
Rambo Micklem Multi Bridle Black Pony
€ 186,95€ 149,56-20%

Rambo Micklem Multi Bridle Black Pony

(1)
Sale
Rambo Oornetje Navy/Burgundy Pony/Cob
€ 31,95€ 25,56-20%

Rambo Oornetje Navy/Burgundy Pony/Cob

(2)
Aantal per pagina:
24

Het bekendste hoofdstel van Rambo is het Rambo Micklem hoofdstel. Het Micklem hoofdstel is samen met William Micklem door Horseware ontworpen. Bij het ontwerpen van het hoofdstel is rekening gehouden met de anatomie van de schedel van het paard. Zo zijn de bakstukken en riempjes van de neusriem zo vormgegeven dat deze niet over uitstekende delen en gevoelige zenuwen van het paardenhoofd lopen. Bij dit hoofdstel worden alle vormen van schuren of druk geminimaliseerd, waardoor het hoofdstel het paard een zeer aangenaam draagcomfort biedt.

De Rambo hoofdstellen worden geleverd met een uitgebreide handleiding en zijn verkrijgbaar in de maten Pony, Cob, Full en Extra Full. Ook zitten er bitclips bij de hoofdstellen, om het bit een stabielere ligging in de paardenmond te bieden. De Rambo hoofdstellen worden zonder teugels geleverd, maar deze zijn wel los verkrijgbaar in de bijpassende kleuren van de Rambo hoofdstellen.

Het Rambo Micklem Multi Bridle is het meest veelzijdige type Rambo hoofdstel. Dit Rambo hoofdstel kan gebruikt worden als hoofdstel om zowel met als zonder bit te rijden, maar ook als kaptoom voor het longeren of bijvoorbeeld werk aan de hand door de ring die op de neus van de neusriem is bevestigd. Als bitlooshoofdstel kan de Rambo Micklem Multi Bridle op 3 manieren gebruikt worden, namelijk als sidepull, kingekruist- of kaakgekruisthoofdstel. Dit type hoofdstel van Rambo mag niet gebruikt worden tijdens wedstrijden als de ring op de neus van de neusriem zichtbaar is. Het Rambo Micklem Multi Bridle is verkrijgbaar in de kleur Zwart en Bruin.

Het Rambo Micklem Competition Bridle is een rijhoofdstel van Rambo die alleen met bit gebruikt kan worden. Dit Rambo hoofdstel is geschikt voor het rijden van wedstrijden, doordat er geen ring op de neus van de neusriem bevestigd is. Het hoofdstel is gemaakt van soepel en zacht leer en heeft een brede neusriem. De verkrijgbare kleuren zijn Dark Havanna en Black. Het Rambo Micklem Deluxe Competition Bridle is een luxere uitvoering van het Rambo wedstrijdhoofdstel verkrijgbaar in de kleuren Dark Havanna en Black. Van dit hoofdstel is er ook een uitvoering met speciaal Sedgwick leer in de kleur zwart, het Rambo Micklem Deluxe Comp Sedgwick. Deze Rambo hoofdstellen hebben een luxe neus- en frontriem met sierstiksels. Het Rambo Micklem Diamant Competition hoofdstel is een luxere uitvoering van het Rambo Micklem Competition Bridle. Dit type Rambo hoofdstel is uitgevoerd met een frontriem met diamantjes en is verkrijgbaar in de kleur Black. Ook is dit type hoofdstel verkrijgbaar met Sedgwick leder in de kleur zwart.

Binnen ons assortiment hebben wij ook hoofdstelaccessoires van Rambo. Rambo Micklem Bit Straps bestaat uit een set van twee bitriempjes die geschikt zijn om een bit aan het Rambo hoofdstel te bevestigen. De riempjes hebben een lengte van 25 cm en zijn verkrijgbaar in de kleuren Black en Brown. De Rambo Micklem Plastic Clips zijn een set van vier Bit Clips om het bit te stabiliseren aan het hoofdstel en in de paardenmond.

Dus zoek je een Rambo hoofdstel voor jouw paard? Dan ben je bij Agradi aan het goede adres. Naast hoofdstellen van Rambo zijn er nog veel meer artikelen van Rambo verkrijgbaar in onze Ruitershop. Zo hebben we beenbeschermers en transportbeschermers, maar ook halstertouwen, halsters en dekens van Rambo. Koop hier jouw Rambo hoofdstel goedkoop op Agradi.nl!