Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *

NU tot 25% KORTING op diverse categorieën! Actievoorwaarden >>

NU tot 25% KORTING op diverse categorieën! Actievoorwaarden >>

Rambo Micklem Competition

Rambo Micklem Competition hoofdstellen en accessoires koop je online goedkoop bij Agradi! Rambo is een bekende lijn van Horseware. Binnen ons assortiment hebben wij verschillende typen, kleuren en maten Rambo Micklem Competition hoofdstellen. Vind je geen geschikt Rambo wedstrijdhoofdstel voor jouw paard? Wij hebben een nog veel groter assortiment hoofdstellen, dus neem dan vooral een kijkje bij al onze hoofdstellen voor paarden. Ook vind je in ons assortiment de Rambo Micklem Multi Bridle.
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
 1. Sale
  Rambo Micklem Multi Bridle Brown
  € 169,95 € 126,99 -25%

  Rambo Micklem Multi Bridle Brown

  (548)
 2. Sale
  Rambo Micklem Plastic Clip 5cm 4 stuks
  € 2,95 € 2,66 -10%

  Rambo Micklem Plastic Clip 5cm 4 stuks

  (48)
 3. Sale
  Rambo Bit Straps 2st Black
  € 6,95 € 6,26 -10%

  Rambo Bit Straps 2st Black

  (5)
 4. Sale
  Rambo Borsttuig Micklem Brown
  € 129,95 € 116,96 -10%

  Rambo Borsttuig Micklem Brown

  (2)
 5. Sale
  Rambo Bit Straps 2st Dark Havana
  € 6,95 € 6,26 -10%

  Rambo Bit Straps 2st Dark Havana

  (5)
 6. Nieuw
  Rambo Oornetje Burgundy/Navy
  € 29,95

  Rambo Oornetje Burgundy/Navy

  (2)
Aantal per pagina:
24 96

Het Rambo Micklem Competition Bridle is het wedstrijdgerichte Micklem hoofdstel van Rambo. Dit type Rambo hoofdstel is geschikt voor het rijden van wedstrijden, doordat er geen ring op de neus van de neusriem bevestigd is. Het Micklem hoofdstel is samen met William Micklem door Horseware ontworpen. Bij het ontwerpen van het hoofdstel is rekening gehouden met de anatomie van de schedel van het paard. Zo zijn de bakstukken en riempjes van de neusriem zo vormgegeven dat deze niet over uitstekende delen en gevoelige zenuwen van het paardenhoofd lopen. Bij dit hoofdstel worden alle vormen van schuren of druk geminimaliseerd, waardoor het hoofdstel het paard een zeer aangenaam draagcomfort biedt.

De Rambo Micklem Competition hoofdstellen worden geleverd met een uitgebreide handleiding en zijn verkrijgbaar in de maten Pony, Cob, Full en Extra Full. Ook zitten er bitclips bij de hoofdstellen, om het bit een stabielere ligging in de paardenmond te bieden. De Rambo hoofdstellen worden zonder teugels geleverd, maar deze zijn wel los verkrijgbaar in de bijpassende kleuren van de Rambo hoofdstellen. De verkrijgbare kleuren hoofdstellen en teugels zijn Dark Havanna en Black. De Rambo Micklem Competition Bridle collectie bestaat uit verschillende typen hoofdstellen met ieder een eigen unieke specificatie. Deze typen hoofdstellen zijn allemaal alleen geschikt voor het rijden met bit. Het Rambo Micklem Competition Bridle is het standaardtype Micklem Competition hoofdstel gemaakt van soepel en zacht leer.

Het Rambo Micklem Deluxe Competition Bridle is een luxere uitvoering van het Rambo wedstrijdhoofdstel. Deze Rambo hoofdstellen hebben een luxe neus- en frontriem met sierstiksels.

Het Rambo Micklem Diamant Competition hoofdstel is ook een luxe uitvoering van het Rambo Micklem Competition Bridle. Dit type Rambo hoofdstel is uitgevoerd met een frontriem met diamantjes.

Binnen ons assortiment hebben wij ook hoofdstelaccessoires van Rambo. Rambo Micklem Bit Straps bestaat uit een set van twee bitriempjes die geschikt zijn om een bit aan het Rambo hoofdstel te bevestigen. De riempjes hebben een lengte van 25 cm en zijn verkrijgbaar in de kleuren Black en Brown. De Rambo Micklem Plastic Clips zijn een set van vier Bit Clips om het bit te stabiliseren aan het hoofdstel en in de paardenmond.

Dus zoek je een Rambo Micklem Competition hoofdstel voor jouw paard? Dan ben je bij Agradi aan het goede adres. Naast de Micklem Competition van Rambo zijn er nog veel meer artikelen van Rambo by Horseware verkrijgbaar in onze Ruitershop. Koop hier jouw Rambo Micklem Competition goedkoop op Agradi.nl!