Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *

NU tot 25% KORTING op diverse categorieën! Actievoorwaarden >>

NU tot 25% KORTING op diverse categorieën! Actievoorwaarden >>

Rambo Dekens

Rambo dekens en accessoires koop je online goedkoop bij Agradi! Rambo is een bekende lijn van Horseware. Binnen ons assortiment hebben wij verschillende soorten, kleuren en maten dekens van Rambo. Vind je geen geschikte Rambo deken voor je paard? Wij hebben een nog veel groter assortiment dekens, dus neem snel een kijkje bij al onze dekens voor paarden.

Het grootste deel van ons Rambo dekenassortiment bestaat uit zweetdekens, staldekens en winterdekens. Maar wij hebben ook verschillende soorten Rambo onderdekens, regendekens, vliegendekens en zomerdekens van Rambo. Verder hebben wij in ons assortiment de speciale eczeem- en therapiedekens en bieden wij verschillende uitrijdekens aan. Ook hebben wij losse halsstukken van Rambo die bijpassend zijn bij de bovengenoemde dekens van Rambo.

0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
 1. Outlet
  Rambo Hoody Grijs/Beige/Navy
  € 159,99 € 143,99 -10%

  Rambo Hoody Grijs/Beige/Navy

  (725)
 2. Sale
  Rambo Optimo Liner 100g Zwart
  € 84,95 € 67,96 -20%

  Rambo Optimo Liner 100g Zwart

  (37)
 3. Sale
  Rambo Dry Rug Navy/Zilver
  € 129,95 € 103,96 -20%

  Rambo Dry Rug Navy/Zilver

  (154)
 4. Sale
  Rambo Optimo Staldeken Black orange
  € 136,95 € 109,56 -20%

  Rambo Optimo Staldeken Black orange

  (41)
 5. Sale
  Rambo Slinky Black
  € 125,95 € 112,46 -11%

  Rambo Slinky Black

  (3)
 6. Sale
  Rambo Wug Turnout 0 gram Dark Purple
  € 289,95 € 217,46 -25%

  Rambo Wug Turnout 0 gram Dark Purple

  (86)
 7. Sale
  Rambo Dry Rug Supreme Navy/Zilver
  € 149,95 € 119,96 -20%

  Rambo Dry Rug Supreme Navy/Zilver

  (1)
 8. Sale
  Rambo Protector Oatmeal Oatmeal/Navy
  € 179,95

  Rambo Protector Oatmeal Oatmeal/Navy

  (5)
 9. Sale
  Rambo Staldeken Navy White
  € 169,95 € 135,96 -20%

  Rambo Staldeken Navy White

  (7)
 10. Sale
  Rambo Slinky Hood Black
  € 69,95 € 62,96 -10%

  Rambo Slinky Hood Black

  (5)
Aantal per pagina:
24 96

De Rambo dekens hebben per dekensoort verschillende specificaties. Over het algemeen hebben de dekens een goede nekpasvorm, gecombineerd met een enkele-, dubbele-, V- of disc-frontsluiting. De meeste dekens van Rambo zijn voorzien van bilkoorden, (afneembare) kruissingels en een staartflap. Ook hebben de dekens anatomische beenbogen voor een nog betere pasvorm. De meeste Rambo paardendekens zijn leverbaar vanaf maat 100/150 tot en met maat 165/220, maar er zijn ook een aantal typen dekens leverbaar vanaf maat 55/85.

De Ionic lijn van Rambo bestaat uit dekens met de speciale Ionic technologie. Ionic bestaat uit de kristalsoort Toermalijn. Deze Toermalijn is fijngemalen tot poeder, waardoor de stof een elektrische lading krijgt. De elektrische lading maakt met behulp van moleculen, die in de lucht hangen, negatieve ionen. Negatieve ionen zijn luchtmoleculen welke een elektron bezitten waardoor deze molecuul negatief geladen wordt. Negatieve ionen zorgen ervoor dat de zuurstofatomen kleiner worden waardoor de bloedvezels wijder worden en er meer ruimte ontstaat zodat het bloed beter en efficiënter kan circuleren. Een efficiëntere bloedcirculatie heeft als gevolg dat zuurstof en voedingsstoffen sneller getransporteerd kunnen worden via het bloed naar de organen, cellen en spierweefsels. Dit brengt verhoogde niveaus van zuurstof naar de spieren en zorgt er voor dat de afvalstoffen sneller afgevoerd worden. Dit heeft tot gevolg dat het lichaam van je paard sneller hersteld en dus de kans op blessures kleiner wordt en bestaande blessures sneller zullen genezen.

Rambo Ionic therapiedekens zijn dekens uitgerust met de speciale Ionic-technologie. De therapiedekens zijn verkrijgbaar als zweet-, onder- en staldekens. De therapiedekens zijn niet waterdicht

Rambo zweetdekens zijn er in verschillende soorten, kleuren en maten. De dekens kunnen gebruikt worden als zweet- en transportdeken, maar ook als stal- of onderdeken. Deze zweetdekens zijn geschikt voor de geleidelijke afkoeling van je paard en zorgen ervoor dat vocht en zweet sneller worden opgenomen.

Rambo staldekens zijn er in verschillende soorten, maten en kleuren. De staldekens zijn verkrijgbaar in verschillende grammen qua dikte van de vulling. De dekens zijn niet waterdicht en hebben een buitenstof gemaakt van ademend 1000 denier Ripstop polyester.

Rambo winterdekens zijn er in verschillende kleuren, soorten, maten en dikte van vulling. De buitenstof van de dekens is gemaakt van 1000 denier Ballistic nylon. Deze dekens van Rambo zijn voorzien van een antistatische en antibacteriële polyester laag en 100% waterdicht.

Rambo onderdekens zijn dekens die onder een waterdichte regen- of winterdeken gelegd kunnen worden doormiddel van het liner systeem. Deze onderdekens zijn verkrijgbaar met verschillende dikten vulling en zijn niet waterdicht.

Rambo regendekens zijn 100% waterdichte Rambo turnout dekens met 0 grams vulling. De Rambo Original Turnout is ook verkrijgbaar met 100 grams vulling. De binnenstof van deze regendekens is gemaakt van een antibacteriële polyester laag.

Er zijn verschillende Rambo vliegendekens in ons assortiment. Zo zijn er vliegen/regen tussendekens en cooler vliegendekens van Rambo. Ook zijn er een aantal vliegendekens met UV-werende stof en een speciale Vamoose, een kleur en geurloos middel dat vliegen en andere insecten op afstand houdt.

Rambo zomerdekens kunnen gebruikt worden als vliegen-, zomer- en regendeken. Via het linersysteem kunnen deze dekens eenvoudig met onderdekens gecombineerd worden op koudere dagen. De zomerdeken zorgt ervoor dat op warme dagen je paard het niet te warm krijgt, doormiddel van het ventilatiesysteem van de deken.

Rambo uitrijdekens zijn geschikt bij gebruik het in- en uitstappen van je paard. De uitrijdekens zijn zowel leverbaar met waterdichte- en niet waterdichte stof. Ook zijn er uitrijdekens verkrijgbaar met reflectie, voor het rijden in het donker.

Naast dekens van Rambo zijn er nog veel meer artikelen van Rambo verkrijgbaar in onze Ruitershop. Zo heeft Rambo beenbeschermers en transportbeschermers, maar ook halstertouwen, halsters, hoofdstellen en teugels.

Voor meer informatie over de dekenmaten kan je terecht bij onze Maattabellen voor Paardendekens. Op deze pagina staat uitgelegd hoe een paard gemeten moet worden om de dekenmaat te achterhalen. Voor paardenartikelen die in de uitverkoop of opruiming zijn, kun je terecht op onze Sale pagina. Koop hier jouw Rambo dekens goedkoop op Agradi.nl!