Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 23:59 besteld, morgen verzonden
90 dagen gratis retour *

NU tot 35% korting op ZOMERCOLLECTIES 2021! Actievoorwaarden >>

NU tot 35% korting op ZOMERCOLLECTIES 2021! Actievoorwaarden >>

Puppy Pads

Puppy Pads bestel je goedkoop bij Agradi.nl!  Ook hier hebben wij een ruime keuze uit verschillende merken, kleuren en soorten om jouw puppy zo goed mogelijk te trainen. De bekendste merken in deze categorie zijn de puppy pads van Beeztees en Beaphar. Wanneer je opzoek bent naar een specifiek merk, kun je een kijkje nemen op onze Merkenpagina waar ons hele merkenaanbod te zien is.
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
 1. Beaphar Puppy pads 7st
  € 4,25 € 4,08 -4%

  Beaphar Puppy pads 7st

  (4)
 2. Beaphar Puppy Trainer 20ml
  € 7,25 € 6,96 -4%

  Beaphar Puppy Trainer 20ml

  (3)
 3. Sale
  Kerbl Trainingspad Wit/Blauw 60x45cm
  € 5,49 € 4,39 -20%

  Kerbl Trainingspad Wit/Blauw 60x45cm

  (0)
 4. Voucher
  Beeztees Hondenluier Zwart
  vanaf € 12,49

  Beeztees Hondenluier Zwart

  (7)
 5. Populaire merken

Aantal per pagina:
24 96

Er is niks fijner dan een zindelijke hond, maar elke hond moet het toch leren als puppy. Om je pup zindelijk te laten worden heb je wat geduld nodig, maar ook wat producten die je hierbij ondersteunen. Daarom heeft Agradi puppypads voor je. Hiermee kan je je puppy leren op zindelijk te worden. Deze zindelijkheidsmatjes houden je huis schoon en helpen met het leren dat je pup zijn behoeften niet zomaar in huis doet. De puppymatjes zijn dus essentieel wanneer je een puppy neemt. 

Agradi biedt veel verschillende soorten zindelijkheidsmatjes voor puppys. De matjes zijn verkrijgbaar in verschillende maten, variërend tussen kleine hondjes en grote honden. De matjes nemen zeer veel vocht op en kunnen na gebruik gemakkelijk weggegooid worden. De matjes worden geleverd in verschillende hoeveelheden, variërend tussen de 7 en 60 stuks.

Enkele merken hebben ook speciale bakken waar de puppypads in gelegd kunnen worden. Dit is bijvoorbeeld het merk Savic puppytrainer. Dit merk verkoopt ook starterskits, waarbij de puppypads worden gecombineerd met een bak.

Verder zijn er nog middelen waarmee je het zindelijk maken makkelijker kan maken. Zo biedt Agradi bijvoorbeeld puppytrainer spray of druppels. Dit product doe je op de puppypad waarna je je hondje eraan laat ruiken. Hierdoor weten puppy’s dat zij daar hun behoefte moeten doen. 

Ook biedt Agradi speciale luiers voor honden. Dit product is niet alleen voor jonge puppys maar ook voor oudere honden die geen sterke blaas meer hebben. Verder zijn deze hondenluiers ook geschikt wanneer je ver moet reizen met je hond. De luiers zijn zeer absorberend en van een lichte stof, zodat het niet onprettig voor de hond is.

Agradi biedt naast deze handige trainingsproducten ook andere spullen voor puppy’s zo heeft Agradi een heel ruim aanbod van puppyvoeding, puppymelk en ook voer gericht op het specifieke ras van je pup. Verder heeft Agradi ook hele leuke en veel verschillende puppyhalsbanden en adreskokers voor aan de halsband, zodat wanneer uw hond wegloopt, mensen contact met je kunnen opnemen als zij je hond vinden, wat zeker met puppy’s een extra geruststelling is. 

Dus heb jij een puppy die zindelijk moet worden of een oudere hond met een zwakke blaas, dan vindt je bij Agradi de perfecte middelen om dit tegen te gaan. Ook andere producten voor uw pup vindt u natuurlijk bij Agradi.