Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *

NU tot 35% korting op ZOMERCOLLECTIES 2021! Actievoorwaarden >>

NU tot 35% korting op ZOMERCOLLECTIES 2021! Actievoorwaarden >>

Luchtwegondersteuning

In deze productcategorie vind je de producten ter ondersteuning van de luchtwegen van honden. De luchtwegen zijn een belangrijk onderdeel van het ademhalingsapparaat van de hond.
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
 1. Puur Natuur Pollen Hond/Kat/Paard 50ml
  € 16,99 € 13,99 -18%

  Puur Natuur Pollen Hond/Kat/Paard 50ml

  (69)
 2. Ewalia Airway Respiratory Care Liquid
  vanaf € 13,90

  Ewalia Airway Respiratory Care Liquid

  (2)
 3. AST-Farma Bronchofort Hoestsiroop
  vanaf € 15,99 -20%

  AST-Farma Bronchofort Hoestsiroop

  (8)
 4. Sensipharm Pulmitranq - Hond 90 tabl. a 1000 mg
  € 39,95

  Sensipharm Pulmitranq - Hond 90 tabl. a 1000 mg

  (0)
 5. Frama Best For Pets Luchtwegdruppels 100ml
  € 16,95

  Frama Best For Pets Luchtwegdruppels 100ml

  (0)
 6. Animavital Bronarome Siroop 240ml
  € 11,75 € 11,16 -5%

  Animavital Bronarome Siroop 240ml

  (1)
 7. Frama Best For Pets Tandvlees - Keel Lotion
  vanaf € 15,95

  Frama Best For Pets Tandvlees - Keel Lotion

  (0)
 8. Ewalia Black Cumin Oil
  vanaf € 25,90

  Ewalia Black Cumin Oil

  (0)
 9. Sensipharm Pulmitranq - Kleine Huisdieren 90 tabl. a 250 mg
  € 22,95

  Sensipharm Pulmitranq - Kleine Huisdieren 90 tabl. a 250 mg

  (3)
 10. cdVet HustaVet Bronchivital Hond
  vanaf € 19,99 -13%

  cdVet HustaVet Bronchivital Hond

  (0)
 11. Populaire merken

Aantal per pagina:
22 94

Voornamelijk tijdens het bewegen of andere inspanningen kunnen honden last krijgen van ademhalingsproblemen. De hond kan hierdoor kortademig worden en het kan verschillende gezondheidsproblemen met zich meebrengen, er kunnen onder andere verschillende luchtweginfecties ontstaan. Daarnaast kunnen deze infecties zeer besmettelijk zijn voor andere honden. Het is daarom van belang om de hond tijdig te behandelen wanneer men de hond verdenkt van problemen aan de luchtwegen. Bij Agradi hebben we verschillende producten beschikbaar waarmee men de hond preventief kan behandelen tegen luchtwegproblemen.

Om de luchtwegen te behandelen zijn er verschillende siropen beschikbaar voor de hond. Een veel verkocht product is de Bronarome siroop van het merk Animavital. Deze siroop zorgt voor een optimale verzorging van de luchtwegen wanneer de temperaturen wat lager zijn en de omgeving wat vochtiger wordt. Deze siroop zorgt er ook voor dat de weerstand van de luchtwegen wordt vergroot, met name wanneer er vreemde indringers de luchtwegen binnenkomen.

Naast een siroop kan ook voor een olie gekozen worden. Kamferolie verzorgt de keel wanneer de hond last heeft van kriebels in zijn keel. Deze olie ondersteunt een vrije ademhaling van de hond, werkt verzachtend en versterkt het de bloedsomloop.

Daarnaast zijn er nog druppels beschikbaar ter ondersteuning van de luchtwegen. Men kan ervoor kiezen om Luchtwegcompostium van het merk Groene Os aan de hond te geven. Deze druppels kunnen eenvoudig in de bek gegeven worden door middel van een spuitje, de druppels mogen eventueel ook verdund worden met water. Wanneer het niet rechtstreeks in de bek gegeven kan worden, mogen de druppels ook op wat lekkers gedruppeld worden. Men kan ook kiezen voor druppels van de merken Puur Natuur of Phytonics.

Wanneer de hond de olie of de druppels niet wil eten, kan ervoor gekozen worden om de hond tabletten te geven. Er kan bijvoorbeeld gekozen worden voor de tabletten Sensipharm Pulmitranq. Deze tabletten kunnen gemakkelijk uit de hand gegeven worden, maar mogen ook in het voer of in wat lekkers verwerkt worden.

Wij hebben alles voor jou en jouw hond. De Agradi stickerkorting is toepasbaar op een groot aantal artikelen in onze Dieren Drogist. Ook hebben wij een Hondengezondheidswijzer, met informatie bijvoorbeeld over allergische reacties bij honden. Wanneer je aan het zoeken bent naar een specifiek merk, kun je een kijkje nemen op onze Merkenpagina. Tenslotte kun je voor hondenartikelen in de uitverkoop/opruiming zijn, terecht op onze Salepagina. Tot ziens, op Agradi.nl!