Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 23:59 besteld, maandag verzonden
90 dagen gratis retour *

Nu €5,- EXTRA korting met code MOEDERDAG5! Actievoorwaarden >>

Nu €5,- EXTRA korting met code MOEDERDAG5! Actievoorwaarden >>

Constanta Scheermachines

Constanta scheermachines koop je online bij Agradi. Constanta is een merk dat zich gespecialiseerd is in het scheren van rundvee, schapen en paarden. Hiervoor bieden zij hoogwaardige producten aan die het scheren makkelijk en aangenaam maken. Zowel voor u als voor het dier. Dieren vinden scheren niet altijd fijn, maar het gebruik van het juiste apparaat zorgt ervoor dat alles zo soepel mogelijk verloopt.
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
 1. Agradi's keuze
  Constanta Scheermachine Olie
  € 9,99

  Constanta Scheermachine Olie

  (48)
 2. Agradi's keuze
  Constanta Scheermaschine Olie
  € 3,99

  Constanta Scheermaschine Olie

  (154)
 3. Sale
  Constanta Coolspray 500ml
  € 9,99 € 9,49 -5%

  Constanta Coolspray 500ml

  (35)
 4. Sale
  Constanta 3/4 Messet Schaap
  € 42,99 € 38,69 -10%

  Constanta 3/4 Messet Schaap

  (10)
 5. Constanta 4 schapenscheermachine
  € 359,00

  Constanta 4 schapenscheermachine

  (1)
 6. Sale
  Constanta 1 en 2 Messet Paard
  € 42,99 € 38,69 -10%

  Constanta 1 en 2 Messet Paard

  (22)
 7. Constanta 4 scheermachine Rund 21/23 Tands
  € 349,00

  Constanta 4 scheermachine Rund 21/23 Tands

  (0)
 8. Constanta 4 Scheermachine Rund 31/15 Tands
  € 349,00

  Constanta 4 Scheermachine Rund 31/15 Tands

  (1)
Aantal per pagina:
24 96

Constanta levert goede scheermachines en maakt daarom een belangrijk deel uit van het online web assortiment van Agradi. Wij willen je de beste producten aanbieden en Constanta speelt hierbij zeker een belangrijke rol. Van dit merk kun je bij ons scheermachines kopen. Deze zijn er in verschillende soorten en maten. Zo zijn er nieuwe ontwerpen die heel goed in je hand liggen en weinig wegen, maar zeker niet onderdoen voor andere scheermachines wat betreft capaciteit. Daarnaast heeft Constanta ook speciale scheerapparaten voor schapen, hiermee kom je gemakkelijk door de dikste wol! Alle scheermachines zijn uniek, om te ontdekken welke bij jou past kun je de productomschrijving doorlezen. Hierin vind je alles wat je wilt weten.

Naast de apparaten heeft Constanta ook scheermessen. Ondanks dat deze van hoge kwaliteit zijn, verslijten ze uiteindelijk ook. Je kunt deze dan gemakkelijk vervangen, we hebben keuze genoeg uit scheermessen. Daarnaast is voor het onderhoud van je scheermachine en voor de smering van de bewegende onderdelen scheerolie onmisbaar. Constanta heeft deze zowel in vloeibare vorm als in een spray.

Als je op zoek bent om een koe, schaap of paard te scheren wil je de beste spullen. Daarom koop je Constanta nu goedkoop in de webshop van Agradi. Scheren was nog nooit zo makkelijk en het resultaat wordt beter dan ooit, dat zal je wel zien. Bovendien hebben wij nog veel meer artikelen in onze webshop. Wist je dat op een groot deel van deze artikelen onze Agradi stickeractie geldt? Hiermee krijg je nog eens extra korting op de vaste lage prijs. Ben je benieuwd of dit ook voor jouw product geldt? Kom dan kijken in onze webshop. Ook hebben wij altijd leuke aanbiedingen. Op onze Sale pagina vind je een overzicht van alle artikelen die in de aanbieding zijn. Wat je ook zoekt,Agradi heeft het!