Gratis verzending vanaf € 39,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *

Swing

Het merk Swing valt onder Waldhausen. Swing heeft caps en bodyprotectors van hoge kwaliteit en deze zijn zeer comfortabel. De caps en bodyprotectors zijn goedgekeurd volgens de laatste veiligheidsnormen. Dus bij Swing kan je zeker terecht voor jouw veiligheid!

Slide 1 of 1
merkenshopbanner_swing.jpg
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd

De caps van Swing zijn niet alleen mooi maar ook praktisch, van goede kwaliteit en zeer comfortabel. De caps volgen de laatste veiligheidsnormen. Door innovatieve technologie kunnen de caps van Swing gemakkelijk aangepast worden aan jouw hoofd, hierdoor zitten ze goed passend. Door een goede ventilatie en lichte materialen merk je weinig van de cap. Maar toch is het een zeer goede bescherming voor jouw hoofd en nek. De caps zijn beschikbaar in verschillende varianten en in verschillende kleuren, zoals zwart en blauw.

Naast caps heeft Swing ook bodyprotectors en rugprotectors. Deze kunnen de ruiter extra bescherming bieden bij springen of eventing. De rugprotectors zijn lichter en dunner, deze beschermen vooral de ruggengraat. De bodyprotector zijn iets dikker en beschermen heel het bovenlichaam tijdens een val. De bodyprotectors volgen de huidige veiligheidsnormen en het is dus toegestaan om deze te gebruiken tijdens wedstrijden.