• Gratis verzending vanaf € 29,-
 • Voor 15:00 besteld, vandaag verzonden
 • Gratis retour binnen 90 dagen

Shop nu met 25% korting op bijna ALLES! | Dekens tot 30% korting.

25% korting op bijna ALLES! | Dekens tot 30% korting.

Strooiwagens

 1. € 24,99 € 19,99 -20%
  Dario Strooiwagen 12L
  (3)
 2. Sale
  € 9,49 € 8,07 -15%
  Kerbl Zaaibak Groen Kunststof
  (24)
 3. Sale
  € 4,49 € 3,82 -15%
  Kerbl Riem voor Zaaibak
  (27)
Aantal per pagina:
20 100

Als je met de hand strooit, dan is het eigenlijk altijd oneerlijk verdeeld. Met en strooiwagen is dit niet het geval. Deze wagen staat zo afgesteld dat overal dezelfde hoeveelheid valt, wanneer jij rustig loopt. Daarnaast kun je natuurlijk ook voor een handstrooier kiezen. Dat is ideaal als je maar een klein stukje land hebt waar iets over heen gestrooid moet worden. Met een handstrooier wordt dan ook alles gelijkmatig verdeeld.

Daarnaast hebben we bij Agradi natuurlijk nog veel meer tuingereedschap. Wat dacht je simpelweg van bezems? Natuurlijk kan een strooiwagen alles gelijkmatig verdelen, maar toch kan er wel eens iets terecht komen op plekken waar je het niet wilt. Bijvoorbeeld graszaad tussen je tegels. Met een goede bezem heb je deze zaadjes zo opgeveegd en opgeruimd. Stel je hebt de strooimachine gebruikt om gazongras te zaaien, dan wil je natuurlijk wel dat dit mooi blijft. Allereerst kun je de kanten van je gazon goed bijhouden met een grasschaar. Zo zorg je voor een mooi strak gazon.

Als je eenmaal een mooi dicht gazon hebt wil je dit ook graag mooi dicht houden. Naast het maaien komt er nog meer kijken bij het onderhouden van een gazon. Bijvoorbeeld verticuteren waarbij dood gras en mos verwijderd worden. Hierdoor blijft je gras mooi groeien. Met een verticuteermachine is dit klusje zo geklaard.

Kortom, wat je ook nodig hebt voor je tuin, van strooiwagens tot grasscharen, wij hebben alles wat je zoekt. Bovendien maken wij gebruik van onze Agradi stickeractie. Hiermee kun je nog eens extra korting krijgen op de vaste lage prijs van vele artikelen in ons assortiment. Benieuwd of dit ook geldt voor het artikel wat jij gekozen hebt? Kom dan snel kijken in onze webshop!