Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen bedenktijd *

De mooiste collecties shop je hier >

De mooiste collecties shop je hier >

Kweekbenodigdheden

Kweekbenodigdheden voor het kweken van je eigen planten koop je gemakkelijk en snel bij Agradi! Om een plant goed te laten groeien, heb je verschillende soorten benodigdheden nodig. Al deze benodigdheden vind je in de online webshop van Agradi voor aantrekkelijke prijzen. Of je nou groente gaat kweken of toch liever een bloemperkje in je tuin wil, je vind het allemaal bij Agradi. Kweekbenodigdheden variëren van turfpotjes tot kweekbakken en mest. Er zijn ontzettend veel benodigdheden die je tijdens het kweken van planten kan gebruiken om het makkelijker te maken. Wanneer je opzoek bent naar een specifiek merk, kun je een kijkje nemen in de Merkenshop van Agradi.
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
  1. Sale
    Kerbl Riem voor Zaaibak
    € 4,49 € 3,82 -15%

    Kerbl Riem voor Zaaibak

    (28)
  2. Populaire merken

Aantal per pagina:
24 96

Voor het kweken van kleine plantjes kun je gebruik maken van turfpotjes. Dit zijn kleine potjes gemaakt van geperste turf, een organisch materiaal en zijn biologisch afbreekbaar. Met deze potten kun je planten stekken en kweken en ze zijn ideaal om te verplaatsen. De wortels van de planten groeien door het turf heen, waardoor er geen beschadigingen aan de wortels optreden. Het kweken van planten in een turfpotje is hierdoor ook nog eens milieuvriendelijk! Turfpotjes zijn er in verschillende vormen en maten, van rond tot vierkant en van klein tot middelgroot.

Een kweekbak is de ultieme uitkomst voor het kweken van bijvoorbeeld kruiden. Een kweekbak bestaat uit een waterdichte bak met een doorzichtige deksel. Hierdoor blijven de planten beschermd tegen vocht en wind, maar komt er genoeg licht op de planten terecht. De kweekbak warmt van binnen op waardoor er water verdampt, hierdoor creëer je een mini broeikaseffect. Kweekbakken zijn er in verschillende soorten en maten, zo is er voor elke plant een geschikte bak te vinden.

Naast de genoemde kweekbenodigdheden bestaat er natuurlijk ook nog de mest. Er zijn ontzettend veel verschillende soorten mest, specifiek bedoeld voor bepaalde planten en bloemen. Koemest is bijvoorbeeld een zeer geschikte algemene mest, die gebruikt kan worden voor gazon, moestuin en bloemen. Je kunt ook gebruik maken van kalk, hiermee rem je de mos-vorming en in kalk zitten extra micro-organismen verwerkt. Er bestaat ook mest speciaal voor bijvoorbeeld rozen, hagen en groenten/kruiden.

Kweekbenodigdheden koop je dus voordelig in de online webshop van Agradi. Wanneer je opzoek bent naar benodigdheden in de aanbieding, kun je terecht op de Sale pagina van Agradi.