Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *

NU tot 30% korting op wintercollecties 2021! >>

NU tot 30% korting op wintercollecties 2021! >>

Kinderboeken

Bekijk hier ons assortiment aan kinderboeken over paarden bij Agradi.nl!
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
 1. Hoe verzorg ik mijn paard & pony
  € 5,00

  Hoe verzorg ik mijn paard & pony

  (2)
 2. Superdikke Ponyboek 4 in 1
  € 16,99

  Superdikke Ponyboek 4 in 1

  (0)
 3. Paarden Vriendenboek
  € 12,95

  Paarden Vriendenboek

  (2)
 4. Bowi Komt in Opstand
  € 13,99

  Bowi Komt in Opstand

  (0)
 5. Red Madelief!
  € 12,99

  Red Madelief!

  (0)
 6. Ankys music
  € 10,00

  Ankys music

  (1)
 7. De Redding van Roan
  € 13,99

  De Redding van Roan

  (0)
 8. Lappi en het meisje
  € 24,95

  Lappi en het meisje

  (0)
 9. De Lievelingspony
  € 9,99

  De Lievelingspony

  (2)
 10. Echte Paardenliefde
  € 12,99

  Echte Paardenliefde

  (1)
 11. Leren met Leo
  € 18,99

  Leren met Leo

  (0)
 12. Ponyvriendin in gevaar
  € 9,50

  Ponyvriendin in gevaar

  (0)
Aantal per pagina:
24 96

Ook voor de kinderen en jongeren onder ons verkopen wij de mooiste boeken over paarden. Dit kan variëren van een lage leeftijd zoals kinderen van 1 tot kinderen van 16 jaar. Agradi heeft voor iedereen wel wat wils, zo hebben we allerlei leerzame boeken over de paardensport en over het verzorgen en onderhouden van paarden die gericht zijn op jongere lezers. Verder hebben we ook allerlei boeken met een mooi of spannend verhaal. Verder hebben we ook boeken waarmee kinderen hun creativiteit de vrije loop kan geven zoals boeken over paarden tekenen. Kijk dus gauw verder in ons assortiment!

Voor de aller jongsten hebben we leuke boekjes waaruit een volwassene kan voorlezen, bijvoorbeeld voor het slapen gaan. In de paardenboeken voor kleine kinderen wordt er voor het eerst kennis gemaakt met deze dieren en worden de dieren beschreven op een leuke en kinderlijke manier, waardoor je kind steeds meer leert. Deze paardenboeken voor kinderen zijn er gericht op om je kind spelenderwijs en door middel van luisteren zien en voelen kennis te maken met paarden.

Na een aantal jaar vind je kind het leuker om zelf op onderzoek uit te gaan, en zullen kinderen al misschien een beetje beginnen met lezen, waardoor het leuk is om samen met je deze boeken te lezen. Op deze manier leert je kind niet alleen beter lezen, maar leert je kind ook veel over paarden. De verhalen worden ondersteunt door veel plaatjes en zijn verteld op niveau, zodat ze goed te begrijpen zijn. Ook hebben wij leesboeken over paarden in ons assortiment, wanneer de jongeren al zelfstandig en goed kunnen lezen.

Verder hebben we ook allerlei mooie paardenboeken voor tieners in ons assortiment! Voorbeelden van veel gelezen paardenboeken voor tieners zijn bijvoorbeeld de Bleshof en andere boeken die erg populair zijn onder de wat oudere paardentieners zijn de boeken en films van Heartland. Andere zeer populaire series paardenboeken zijn die van manege de zonnehoeve en de ponygek omnibus. Al deze paardenboeken voor kinderen zijn voordelig te verkrijgen bij Agradi.nl! Naast verhaalboeken hebben we ook diverse boeken waarmee kinderen hun creativiteit kwijt kunnen, bijvoorbeeld met het leren van trucjes van paarden in het echt, of door het leren tekenen van paarden.

Zo is er dus voor elke leeftijd wel een leuk en geschikt boek om bijvoorbeeld cadeau te geven, of om gewoon lekker te lezen. Ook heeft Agradi diverse boeken voor volwassen paardenmensen, bijvoorbeeld boeken over dressuur of boeken over gedrag van paarden. Ook hebben wij een Sale pagina waar regelmatig boeken over paarden in de aanbieding komen.