Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 23:59 besteld, morgen verzonden
90 dagen bedenktijd *

Wegens drukte kan je levering en/of contact met de klantenservice langer duren dan je van ons gewend bent.

Wegens drukte kan je levering langer duren dan normaal.

Zeewier

Vind hier de producten met daarin zeewier voor het paard.
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
 1. Agradi's keuze
  Vanilia Ijslands Zeewier
  vanaf € 4,99 -6%

  Vanilia Ijslands Zeewier

  (287)
 2. Nieuw
  PharmaHorse Zeewier
  vanaf € 26,95

  PharmaHorse Zeewier

  (1)
 3. Agrivet zeewier 1,5kg
  € 15,69 € 14,91 -5%

  Agrivet zeewier 1,5kg

  (23)
 4. Animavital Zeewier
  vanaf € 13,99 -13%

  Animavital Zeewier

  (18)
1
Aantal per pagina:
22 94

Zeewier is een natuurproduct wat zeer veel mineralen, sporenelementen, vitaminen en aminozuren bevat. Door de vele mineralen en vitaminen die zeewier bevat, heeft verschillende positieve werkingen op het lichaam van het paard. Als eerste heeft het een positieve werking op de vacht van het paard. Zeewier bevordert het verharen bij het paard, zorgt voor een glanzende vacht en het zorgt voor een goede haarstructuur. Daarnaast helpt zeewier bij een goede stofwisseling en zorgt het ervoor dat de gifstoffen uit het lichaam worden verwijderd. Zeewier draagt bij aan een goede weerstandondersteuning van het paard. Wanneer het paard dus wat extra steun kan gebruiken, kan eenvoudig zeewier aan het paard gevoerd worden. De producten met zeewier voor het paard vind je bij Agradi in deze productcategorie.

Zeewier kan in verschillende vormen gevoerd worden aan het paard. Zo zijn er verschillende combinaties mogelijk met andere producten. Zo is er een combinatie van foenegriek, knoflook en zeewier beschikbaar van het merk Dierendrogist. Dit product combineert de positieve eigenschappen van drie ingrediënten in één product. Foenegriek ondersteunt de algemene conditie van het paard en heeft een positieve werking op de luchtwegen. Daarnaast heeft knoflook een bloedzuiverende werking, maar zorgt ook voor een betere weerstand en een gezonde huid.

Veel verkochte producten met daarin enkel zeewier zijn Vanilia IJslands Zeewier en Animavital Zeewier. Het voeren van deze producten wordt voornamelijk aangeraden wanneer het paard de symptomen van een tekort aan mineralen vertoont. Deze symptomen zijn zand eten en likken aan voorwerpen. In deze gevallen wordt het aangeraden om het paard een supplement te voeren naast de normale hoeveelheid voer die het paard dagelijks krijgt.

Zeewier kan gemakkelijk door het voer van het paard gemengd worden. Wanneer het paard het op deze manier niet wil eten, kan het eventueel ook in wat lekkers verwerkt worden. De hoeveelheid die aan het paard gegeven mag worden verschilt vaak per merk, het is dus belangrijk dat men eerste de verpakking leest. Over het algemeen wordt aangeraden om het paard ongeveer drie eetlepels per dag te voeren. Voor sportpaarden ligt deze dosering echter wat hoger.