Gratis verzending vanaf € 39,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *

VITALstyle

VITALstyle is een aftakking van ECOstyle. VITALstyle biedt natuurlijke producten voor het voeden en verzorgen van alle dieren. Bij alles wordt gekeken naar hoe het in de natuur geregeld wordt en naar wat het dier nodig heeft om gezond en vitaal te zijn en blijven.

merkenshopbanner_VitalStyle_Jan22.jpg
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd

VITALstyle is een Nederlands familiebedrijf dat in 1965 is opgericht door Jan Zwart. Hij zag de natuur als een indrukwekkende inspiratiebron die ons waardevolle oplossingen biedt. VITALstyle gaat op zoek naar verantwoorde producten met een minimum impact op het milieu en de balans van het dier.

Suiker, antibiotica en chemische bestrijdingsmiddelen kunnen de balans van het lichaam van jouw dier verstoren. Daarom zoekt VITALstyle naar een natuurlijke ondersteuning en oplossing. De diervoeding en -gezondheidsproducten worden met uitsluitend natuurlijke ingrediënten gemaakt. Er worden geen geur-, kleur- en smaakstoffen toegevoegd. Alle producten zijn natuurlijk ook dierproefvrij.

VITALstyle heeft ontdekt dat een combinatie van ingrediënten zorgt voor extra weerstand en ondersteuning. Zo wordt er gebruikt gemaakt van een mix van groente, fruit, granen, kruiden en vlees. Deze combinaties zijn ook nog is erg smakelijk voor jouw dier.

Dus voor de juiste, natuurlijke ondersteuning voor jouw dier kan je terecht bij VITALstyle!