Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 23:59 besteld, morgen verzonden
90 dagen gratis retour *
Agradi

Lauria Garrelli Ruitershop

Lauria Garrelli heeft een diverse collectie aan paardenartikelen en elegante ruiterkleding. Het merk is onderdeel van HKM Sports Equipment. Dit merk is een grote en belangrijke leverancier in paardensportartikelen. Zij hebben een ruim en divers assortiment aan ruitersportartikelen, voor zwel paard als ruiter. Van rijkleding tot dekens en hoofdstellen. HKM Sports Equipment brengt verschillende collecties op de markt met elk een verschillend thema. Meer informatie

Logo
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Outlet
Lauria Garrelli Rijjas Moena Donker blauw
Vanaf€ 71,95-20%

Lauria Garrelli Rijjas Moena Donker blauw

(1)
Sale
Lauria Garrelli Rijblouse Moena Ivoor
Vanaf€ 52,46-25%

Lauria Garrelli Rijblouse Moena Ivoor

(0)
Lauria Garrelli Rijbroek Basic Siliconen Zitvlak Zwart
€ 99,95

Lauria Garrelli Rijbroek Basic Siliconen Zitvlak Zwart

(5)
Aantal per pagina:
24

Lauria Garrelli collectie is gericht op vrouwen, door de vrolijke kleuren en printjes. De collectie bevat producten voor zowel paard als ruiter. HKM Sports Equipment heeft deze collectie ontwikkeld om de ruiter elegant en mooi te laten voelen, alleen of samen met je paard. Queen is het woord waar ze de collectie mee verwoorden. Deze collectie is voor echte liefhebbers van vrolijke, hippe en trendy kleuren en printjes. 

Voor de ruiter heeft Lauria Garrelli (wedstrijd) jassen, vesten, shirts, bodywarmers, rijbroeken en rijsokken. Deze producten zijn gemakkelijk te combineren met paardencollectie van Lauria Garrelli. Voor de paarden zijn er namelijk zadeldekjes, peesbeschermers, bandages, oornetjes, dekens, halsters en halstertouwen. Er zijn speciale collecties ontwikkeld voor in de lente en zomer en voor koude maanden in de herfst en winter. 

HKM begon in de jaren 60 al met produceren, alleen werden er toen alleen textielproducten geproduceerd. Daarnaast beheerde de familie ook een manege, die tegenwoordig nog steeds in gebruik is. De passie voor de ruitersport was aanwezig en dat leidde tot de overweging naar textielartikelen voor paard en ruiter. De eerste producten waren zweetdekens en sjabrakken en waren in eerste instantie voor eigen gebruik. Binnen het team werden nieuwe producten bedacht, getest en verbeterd. In de jaren 80 werden er ook producten voor klanten geproduceerd.

Vanaf de jaren 90 waren ze bezig met eigen producties en collecties. Ze hadden het doel om de passie van de paardensport op meer en meer jonge mensen en alsmaar bredere bevolkingslaag over te brengen. Het merk wil mensen toegang bieden tot ruitersportproducten die kwalitatief goed zijn, maar toch betaalbaar blijven. HKM wil graag dat haar producten het plezier in de paardensport verhoogt. Het merk wil graag ruitersport artikelen aanbieden voor een brede bevolkingslaag, dat betekent ook veel verschillende collecties. De collecties variëren van casual rijkleding, wedstrijdkleding, kinderkleding, een mannen ruiterkledinglijn tot western. En natuurlijk de collecties voor paarden met dekjes, halsters, dekens enzovoort. Kortom, de HKM-collecties bieden genoeg variatie voor paard en ruiter, die ook nog eens betaalbaar zijn!