Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 23:59 besteld, morgen verzonden
90 dagen gratis retour *
Agradi

Koltec Schrikdraadapparaten

Koltec afrastering koop je online bij Agradi. In 1942 werd in Breda het bedrijf Koltec opgericht, inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een specialist in producten voor de afrastering. Meer informatie

Logo
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Sale
Koltec Batterijapparaat ST Paddenstoel
€ 224,95€ 189,99-16%

Koltec Batterijapparaat ST Paddenstoel

(1)
Agradi Power Waarschuwingsbordje Afrastering
Agradi Power Waarschuwingsbordje Afrastering
Gratis
Aantal per pagina:
24

Het grootste deel van het assortiment van Koltec wordt in Breda geproduceerd, geassembleerd en verpakt. Het bedrijf heeft zelfs een eigen technische staf die reparaties van defecte apparatuur verzorgt. Deze staf zorgt ook voor de ontwikkeling van nieuwe apparatuur met de ervaring uit de reparaties. Hierdoor kunnen er bij Koltec nog betere en betrouwbaardere producten ontwikkeld worden! Ook het geven van advies is een onderdeel van het bedrijf, tevreden gebruikers zijn belangrijk voor het imago van Koltec. De problemen die gebruikers ondervinden bij het monteren van producten vormen weer een inspiratiebron voor de ontwikkeling van nieuwe producten.

Schrikdraadapparaten vormen een groot onderdeel van het assortiment van Koltec. Er is een ruime keuze aan schrikdraadapparaten van Koltec, voor elke soort afrastering is wel een geschikt apparaat te vinden. Of je nou paarden binnen de omheining van een grote weide wil houden of slechts een paar dieren in een klein stukje weiland, voor elke soort omheining is er een stroomklok te vinden. Bij elk apparaat is de tijdsduur tussen de impulsen circa 1.2 seconde, hierdoor is er genoeg tijd voor mens of dier om het contact met het draad te verbreken voor de volgende impuls komt. Op deze manier is de omheining dus veilig en ongevaarlijk voor mens en dier.

Naast schrikdraadapparaten heeft Koltec ook een ruim assortiment aan poortgrepen en isolatoren. Deze producten mogen zeker niet ontbreken wanneer je een omheining met schrikdraad wil maken om je weiland. Met behulp van poortgrepen kun je een handige poort in de afrastering maken. Poortgrepen zijn verkrijgbaar in verschillende vrolijke kleurtjes en simpel zwart. Ook isolatoren zijn een onmisbaar element bij de omheining, hiermee kun je het schrikdraad of schriklint aan de houten palen bevestigen zodat er nergens stroom verloren gaat. Koltec heeft een ruim assortiment aan verschillende soorten isolatoren zodat er voor elk onderdeel van de omheining geschikte isolatoren te vinden zijn.

Producten voor de afrastering van Koltec koop je dus voor de scherpste prijzen bij Agradi. Met behulp van de producten van Koltec maak je snel en simpel een veilige omheining voor dieren. Op onze Sale pagina vind je alle producten die in de aanbieding/opruiming zijn en meedoen aan de stickeracties. Daarnaast hebben wij een Outlet pagina waar je alle producten vind die uit ons assortiment gaan en daarom extra sterk zijn afgeprijsd.