Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *

NU tot 25% KORTING op diverse categorieën! Actievoorwaarden >>

NU tot 25% KORTING op diverse categorieën! Actievoorwaarden >>

Vitaminen

In deze productcategorie vind je ons ruime aanbod aan vitamines voor knaagdieren. Een vitamine tekort kan leiden tot verschillende problemen bij knaagdieren.
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
 1. Beaphar Vitamine C Tabletten Cavia 180st
  € 7,25 € 6,96 -4%

  Beaphar Vitamine C Tabletten Cavia 180st

  (13)
 2. Beaphar Multi-Vit Konijnen en Knaagdieren + Vit.C
  vanaf € 6,48 -4%

  Beaphar Multi-Vit Konijnen en Knaagdieren + Vit.C

  (5)
 3. Beaphar Cavi Vit Cavia 20ml
  € 6,75 € 6,48 -4%

  Beaphar Cavi Vit Cavia 20ml

  (6)
 4. Frama Best For Pets Vitamine C Poeder
  vanaf € 12,95

  Frama Best For Pets Vitamine C Poeder

  (1)
 5. Diafarm Vitamine C poeder - Cavia 50 gr
  € 9,95

  Diafarm Vitamine C poeder - Cavia 50 gr

  (2)
 6. cdVet MicroMineraal voor knaagdieren 150g
  € 13,99 € 12,49 -11%

  cdVet MicroMineraal voor knaagdieren 150g

  (0)
 7. Diafarm Multivitaminen - Vogel & Knaagdier 100 ml
  € 9,95

  Diafarm Multivitaminen - Vogel & Knaagdier 100 ml

  (3)
 8. Beaphar Gistocal
  vanaf € 7,20 -4%

  Beaphar Gistocal

  (7)
 9. Sensipharm Smooth Upperbody - Huisdieren 90 tabl. a 1000 mg
  € 39,95

  Sensipharm Smooth Upperbody - Huisdieren 90 tabl. a 1000 mg

  (0)
 10. Populaire merken

Aantal per pagina:
22 94

Vitamines zorgen voor verschillende processen in het lichaam. Wanneer er een tekort is aan vitamines, kunnen deze lichaamsprocessen niet meer plaatsvinden. Het is dus van belang dat het knaagdier altijd voldoende vitamines tot zijn beschikking heeft. Bij Agradi vind je daarvoor de juiste producten, tegen de laagste prijs.

Er zijn verschillende manieren waarom men vitaminen kan geven aan de knaagdieren. Er kan voor gekozen worden om het knaagdier een supplement te geven waar zich vitaminen bevinden. Deze supplementen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten. Zo kan men ervoor kiezen om een supplement te geven waar maar één soort vitamine in aanwezig is, deze vitamine heeft vaak een specifieke werking. Een veel voorkomende vitamine is vitamine C, dit is onder andere verkrijgbaar van Beaphar in de vorm van Vitamine C tabletten en Vitamine C Poeder. Vitamine C voorkomt onder andere gebitsproblemen en gewrichtsproblemen.

Er zijn echter ook producten beschikbaar waarin meerdere vitamines zijn verwerkt. De positieve eigenschappen worden gecombineerd in dit product. Men kan bijvoorbeeld kiezen voor Beaphar Multi Vit.

Alle supplementen zijn verkrijgbaar in verschillende vormen: tabletten, druppels en poeders. Al deze supplementen kunnen eenvoudig door het normale voer van de dieren gemend worden. Wanneer het op deze manier niet wordt opgegeten, kan ervoor gekozen worden om het supplement te verwerken of verstoppen in wat lekkers.

Naast de supplementen kan men ook kiezen voor vitaminen die al verwerkt zitten in wat lekkers. Zo zijn er smakelijke snoepjes verkrijgbaar voor het knaagdier. Deze snoepjes zijn onder andere verkrijgbaar in de smaken Banaan en Appel. Er zijn verschillende grootte verkrijgbaar van deze snoepjes. Voor konijnen en cavia’s kan men kiezen voor een grotere variant, voor hamsters en andere kleine knaagdieren kan gekozen worden voor een kleine variant snoepjes.

Ook kan men kiezen voor voedzame knaagsticks met onder andere zaden. Deze knaagsticks kunnen eenvoudig aan de binnenkant van de kooi opgehangen worden, door middel van een handig haakje aan de knaagstick. De knaagsticks is onder andere verkrijgbaar in de smaken Zaden, Muesli en Veggie.

Als laatste kan men nog kiezen voor een mineraal steen. Deze kunnen eenvoudig aan de binnenkant van de kooi opgehangen worden. Het knaagdier kan op elk moment zelf beslissen om een de steen te gaan knagen. De mineraalstenen zijn een belangrijke aanvulling op het dagelijkse dieet van de knaagdieren. De mineraal steen is verkrijgbaar in verschillende lekkere smaakjes, onder andere Appel en Wortel.