Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 23:59 besteld, morgen verzonden
90 dagen gratis retour *

NU tot 35% korting op ZOMERCOLLECTIES 2021! Actievoorwaarden >>

NU tot 35% korting op ZOMERCOLLECTIES 2021! Actievoorwaarden >>

Vitaliteit

Bij Agradi vind je een ruim assortiment aan producten die de vitaliteit van de kat ondersteunen. Onder vitaliteit kunnen veel dingen verstaan worden.
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
 1. Phytonics Hormone 50ml
  € 26,95 € 21,95 -19%

  Phytonics Hormone 50ml

  (17)
 2. Beaphar Tandspray 150ml hond / kat
  € 8,29 € 6,49 -22%

  Beaphar Tandspray 150ml hond / kat

  (8)
 3. Outlet
  VETstyle Coffea Praeparata 100ml
  € 33,25 € 29,92 -10%

  VETstyle Coffea Praeparata 100ml

  (16)
 4. cdVet Fit-BARF Mineraal 600g
  € 20,25 € 19,50 -4%

  cdVet Fit-BARF Mineraal 600g

  (1)
 5. Sensipharm Geria Comfort - Kleine Huisdieren 90 tabletten
  € 22,95

  Sensipharm Geria Comfort - Kleine Huisdieren 90 tabletten

  (2)
 6. cdVet Senior Cat 250g
  € 29,95

  cdVet Senior Cat 250g

  (0)
 7. Sensipharm Obesitas Stop - Kleine Huisdieren 90 tabletten
  € 22,95

  Sensipharm Obesitas Stop - Kleine Huisdieren 90 tabletten

  (0)
 8. CatOils&Doils Doils Vital 236ml
  € 59,95 € 54,99 -8%

  CatOils&Doils Doils Vital 236ml

  (0)
 9. Bogar Bogadent Dental Enzyme Chips Cat 50gr
  € 3,40

  Bogar Bogadent Dental Enzyme Chips Cat 50gr

  (0)
 10. Bio-Life PetalCleanse Kat 350ml
  € 16,94 € 16,09 -5%

  Bio-Life PetalCleanse Kat 350ml

  (1)
 11. Populaire merken

Aantal per pagina:
22 94

Het gaat onder andere om de algemene gezondheid van de kat, maar ook de leefomgeving is van belang. De producten om de vitaliteit van de kat ondersteunen vind je Agradi in deze productcategorie. Ook hebben wij een Kattengezondheidswijzer, waar je informatie kan vinden over bijvoorbeeld verlamming bij katten.

Om de gezondheid van de kat te ondersteunen, kan men ervoor kiezen om een supplement te gebruiken. Deze supplementen bevatten de nodige voedingsstoffen, waardoor de kat weer optimaal kan functioneren. Een supplement wat is beschikbaar is voor een gezond immuunsysteem is Puur Natuur Vitaminen en Mineralen. Dit supplement bevat verschillende vitaminen en mineralen, welke allemaal hun eigen functie hebben in het lichaam. Het supplement kan gemakkelijk door het voer worden gemengd, eventueel het poeder iets bevochtigen. Het poeder mag echter ook op wat lekkers gegeven worden.

Wanneer de kat ouder wordt, kan de gezondheid en algemene conditie achteruit gaan. Het bewegen zal bemoeilijkt worden doordat de spieren stijver worden. Om het bewegen wat gemakkelijker te maken voor de kat, kan gekozen worden om Cholodin Tabletten te geven. De tabletten kunnen rechtstreeks uit de hand gegeven worden, maar mogen ook in het voer of in wat lekkers verwerkt worden.

Bij de algemene gezondheid van de kat hoort ook een gezond gebit. Het gebit van de kat heeft ook de nodige verzorging nodig. Dit kan bijvoorbeeld gedaan worden met een tandenborstel en tandpasta speciaal voor de kat gemaakt. Maar er kan ook gebruik worden gemaakt van een mondspray of mondwater. Dit mondwater kan eenvoudig door het drinkwater van de kat gedaan worden. Al deze producten reinigen de tanden van de kat, maar zorgen ook voor een frisse adem.

Wanneer men de tanden van de kat liever niet wil poetsen, kan gekozen worden voor Teddy’s Pride Oral Care. Dit product kan eenvoudig over het voer gestrooid worden, waarna het de tanden van de kat reinigt en een slechte adem tegengaat.

Naast de algemene gezondheid van de kat is de leefomgeving ook van belang. Er zijn verschillende producten verkrijgbaar die de leefomgeving van kat en mens te reinigen. Wanneer er vieze geurtjes in het huis aanwezig zijn, door bijvoorbeeld urinevlekken, kan worden gekozen voor UrineOff Kat & Kitten Formula Spray. Deze spray kan gemakkelijk op de desbetreffende plekken worden gesprayd, waarna het product zijn werk doet. Wanneer er echter vlekken zijn ontstaan op het tapijt, kan gekozen worden voor UrineOff Tapijtspray.

Om de lucht in het huis te ontdoen van stuifmeel, huisstofmijt en schimmelsporen, kan gebruik worden gemaakt van Bio-Life Aircleanse. Dit product is zeer geschikt voor mensen met astma, aangezien de Eucalyptus in het product ervoor zorgt dat men vrijer kan ademen. Voor een optimaal effect kan men ook gebruik maken van Bio-Life Washcleanse, dit product is geschikt voor het reinigen van beddengoed en kleding.