Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 23:59 besteld, morgen verzonden
90 dagen bedenktijd *

100.000 producten voor jou en je paard thuisbezorgd!

100.000 producten voor jou en je paard thuisbezorgd!

Vitaliteit voor katten

Bij Agradi vind je een ruim assortiment aan producten die de vitaliteit van de kat ondersteunen. Onder vitaliteit kunnen veel dingen verstaan worden. Het gaat onder andere om de algemene gezondheid van de kat, maar ook de leefomgeving is van belang. De producten om de vitaliteit van de kat ondersteunen vind je Agradi in deze productcategorie. Ook hebben wij een Kattengezondheidswijzer, waar je informatie kan vinden over bijvoorbeeld verlamming bij katten.

0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
 1. Sale
  Phytonics Hormone 50ml
  € 29,99 € 21,99 -27%

  Phytonics Hormone 50ml

  (13)
 2. Sale
  Frama Best For Pets Duivelsklauw 400gr
  € 24,95 € 23,70 -5%

  Frama Best For Pets Duivelsklauw 400gr

  (9)
 3. Sale
  Beaphar Tandspray 150ml hond / kat
  € 8,29 € 6,49 -22%

  Beaphar Tandspray 150ml hond / kat

  (8)
 4. Sale
  Beaphar Mondwater hond / kat 250ml
  € 10,89 € 7,99 -27%

  Beaphar Mondwater hond / kat 250ml

  (10)
 5. Sale
  Phytonics Multivit Hond En Kat
  vanaf € 15,49 -30%

  Phytonics Multivit Hond En Kat

  (2)
 6. Sale
  Urine Off Kat 3,78L
  € 47,99 € 43,99 -8%

  Urine Off Kat 3,78L

  (4)
 7. Sale
  Urine Off Cat & Kitten
  vanaf € 7,20

  Urine Off Cat & Kitten

  (3)
 8. Sale
  Cholodin Kat 50tabl
  € 28,99 € 24,99 -14%

  Cholodin Kat 50tabl

  (5)
 9. Sale
  Excellent Cat Flex 250ml
  € 22,99 € 21,84 -5%

  Excellent Cat Flex 250ml

  (2)
 10. Sale
  IV Stabilizer Positioning Divice
  vanaf € 42,74 -5%

  IV Stabilizer Positioning Divice

  (0)
1
Aantal per pagina:
20 100

Om de gezondheid van de kat te ondersteunen, kan men ervoor kiezen om een supplement te gebruiken. Deze supplementen bevatten de nodige voedingsstoffen, waardoor de kat weer optimaal kan functioneren. Een supplement wat is beschikbaar is voor een gezond immuunsysteem is Puur Natuur Vitaminen en Mineralen. Dit supplement bevat verschillende vitaminen en mineralen, welke allemaal hun eigen functie hebben in het lichaam. Het supplement kan gemakkelijk door het voer worden gemengd, eventueel het poeder iets bevochtigen. Het poeder mag echter ook op wat lekkers gegeven worden.

Wanneer de kat ouder wordt, kan de gezondheid en algemene conditie achteruit gaan. Het bewegen zal bemoeilijkt worden doordat de spieren stijver worden. Om het bewegen wat gemakkelijker te maken voor de kat, kan gekozen worden om Cholodin Tabletten te geven. De tabletten kunnen rechtstreeks uit de hand gegeven worden, maar mogen ook in het voer of in wat lekkers verwerkt worden. Wanneer de kat deze tabletten niet wil eten, kan ook gekozen worden om Dierendrogist Choline druppels te geven. Deze druppels kunnen gemakkelijk op wat lekkers gedruppeld worden, maar mogen ook in het drinkwater gedaan worden.

Bij de algemene gezondheid van de kat hoort ook een gezond gebit. Het gebit van de kat heeft ook de nodige verzorging nodig. Dit kan bijvoorbeeld gedaan worden met een tandenborstel en tandpasta speciaal voor de kat gemaakt. Maar er kan ook gebruik worden gemaakt van een mondspray of mondwater. Dit mondwater kan eenvoudig door het drinkwater van de kat gedaan worden. Al deze producten reinigen de tanden van de kat, maar zorgen ook voor een frisse adem.

Wanneer men de tanden van de kat liever niet wil poetsen, kan gekozen worden voor Teddy’s Pride Oral Care. Dit product kan eenvoudig over het voer gestrooid worden, waarna het de tanden van de kat reinigt en een slechte adem tegengaat.

Naast de algemene gezondheid van de kat is de leefomgeving ook van belang. Er zijn verschillende producten verkrijgbaar die de leefomgeving van kat en mens te reinigen. Wanneer er vieze geurtjes in het huis aanwezig zijn, door bijvoorbeeld urinevlekken, kan worden gekozen voor UrineOff Kat & Kitten Formula Spray. Deze spray kan gemakkelijk op de desbetreffende plekken worden gesprayd, waarna het product zijn werk doet. Wanneer er echter vlekken zijn ontstaan op het tapijt, kan gekozen worden voor UrineOff Tapijtspray.

Om de lucht in het huis te ontdoen van stuifmeel, huisstofmijt en schimmelsporen, kan gebruik worden gemaakt van Bio-Life Aircleanse. Dit product is zeer geschikt voor mensen met astma, aangezien de Eucalyptus in het product ervoor zorgt dat men vrijer kan ademen. Voor een optimaal effect kan men ook gebruik maken van Bio-Life Washcleanse, dit product is geschikt voor het reinigen van beddengoed en kleding.