Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen bedenktijd *

100.000 producten voor jou en je paard thuisbezorgd!

100.000 producten voor jou en je paard thuisbezorgd!

Vitaliteit voor honden

Bij Agradi vind je een ruim assortiment die de vitaliteit van de hond ondersteunen. Vitaliteit is een ruim woord. Onder vitaliteit wordt vaak een combinatie verstaan van positieve elementen die met elkaar in balans zijn. Deze elementen kunnen een goede lichamelijke conditie zijn, gezonde voeding, gezonde leefomgeving. Om deze elementen te ondersteunen zijn verschillende producten verkrijgbaar bij Agradi.

0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
 1. Sale
  Cholodin Hond 50tabl
  € 31,99 € 22,99 -28%

  Cholodin Hond 50tabl

  (5)
 2. Sale
  Phytonics Hormone 50ml
  € 29,99 € 21,99 -27%

  Phytonics Hormone 50ml

  (13)
 3. Sale
  Frama Best For Pets Duivelsklauw 400gr
  € 24,95 € 23,70 -5%

  Frama Best For Pets Duivelsklauw 400gr

  (9)
 4. Sale
  Urine Off Hond 3,78L
  € 47,99 € 42,99 -10%

  Urine Off Hond 3,78L

  (2)
 5. Sale
  Phytonics Multivit Hond En Kat
  vanaf € 15,49 -30%

  Phytonics Multivit Hond En Kat

  (2)
 6. Sale
  Urine Off Dog & Puppy
  vanaf € 11,49 -18%

  Urine Off Dog & Puppy

  (3)
 7. Sale
  Frama Best For Pets Duivelsklauw Extra Fijn
  vanaf € 12,30 -5%

  Frama Best For Pets Duivelsklauw Extra Fijn

  (1)
 8. Sale
  Beaphar No Love Spray 50ml
  € 8,79 € 8,35 -5%

  Beaphar No Love Spray 50ml

  (1)
 9. Sale
  Agradi Urine Control Spray
  vanaf € 6,84 -5%

  Agradi Urine Control Spray

  (0)
 10. Sale
  Bio-Life PetalCleanse Hond 350ml
  € 17,99 € 15,49 -14%

  Bio-Life PetalCleanse Hond 350ml

  (0)
 11. Sale
  cdVet Agil-Dog
  vanaf € 16,99 -11%

  cdVet Agil-Dog

  (0)
Aantal per pagina:
20 100

Om de gezondheid en de lichamelijke conditie van de hond te verbeteren, kan men ervoor kiezen om de hond een vitamine supplement te geven. Dit supplement is verkrijgbaar in poedervorm en kan eenvoudig door het voer van de hond gegeven worden. Wanneer de hond het supplement niet wil eten door zijn voer, kan het supplement verwerkt worden in wat lekkers. Deze vitamine supplementen zijn verkrijgbaar van de merken Puur Natuur en Phytonics. Deze supplementen hebben naast hun bijdrage aan de vitaliteit van de hond, ook een ondersteunende werking voor het immuunsysteem.

Wanneer de hond ouder wordt, gaat ook vaak de lichamelijke conditie achteruit. Dit komt met name omdat bewegen wordt bemoeilijkt door het stijver worden van de gewrichten. Om het bewegen wat gemakkelijker te maken voor de hond, kan men de hond Cholodin tabletten geven. Deze tabletten zorgen voor het soepel worden van de gewrichten. Deze tabletten kunnen rechtstreeks uit de hand gegeven worden, maar mogen ook verwerkt worden in het eten of in wat lekkers. Wanneer de hond deze tabletten echter niet wil eten, kan men ervoor kiezen om Choline Druppels aan de hond te geven. Deze druppels kunnen rechtstreek in de mond gegeven worden, maar mogen ook op wat lekkers gedruppeld worden. Voor de ouder wordende hond kan men ook kiezen voor Renske Golddust 4 Oud/Herstel. Dit supplement bevat verschillende voedingstoffen die de hond onder andere steunen bij de spijsvertering. Dit supplement kan eenvoudig worden gemengd door het voer van de hond.

Een schone leefomgeving voor de hond is ook een belangrijk aspect in de vitaliteit van de hond. Om een schone leefomgeving te realiseren kan men de producten van Urine Off gebruiken. Deze producten rekenen af met de geur van de urine en verwijderd de urinevlekken. Om de urinevlekken op te sporen, kan men gebruik maken van de Urine Off Led Mini Urine Finder. Met dit lampje worden de urinevlekken opgespoord, waarna ze vervolgens verwijderd kunnen worden. De vlekken kunnen vervolgens verwijderd worden met de Ecopets Urinegeur/Vlekverwijderaar. Deze spray reinigt eenvoudig vieze geurtjes en vlekken op alle oppervlakken.

Wanneer er vlekken zijn ontstaan op het tapijt, kan men kiezen voor UrineOff Hond Tapijtspray. Dit product breekt de urinezuurkristallen af, waardoor de primaire trigger voor territoriumplassen wordt weggenomen. De kans dat de hond het dus nog een keer zal doen, wordt met dit product verminderd.

De Agradi stickerkorting is ook toepasbaar op een groot aantal artikelen in onze Drogist. Ook hebben wij een Hondengezondheidswijzer, met informatie bijvoorbeeld over vergiftiging bij honden. Wanneer je aan het zoeken bent naar een specifiek merk, kun je een kijkje nemen op onze Merkenpagina. Tenslotte kun je voor hondenartikelen in de uitverkoop/opruiming zijn, terecht op onze Salepagina. Tot ziens, op Agradi.nl!