Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 23:59 besteld, morgen verzonden
90 dagen gratis retour *

NU tot 35% korting op ZOMERCOLLECTIES 2021! Actievoorwaarden >>

NU tot 35% korting op ZOMERCOLLECTIES 2021! Actievoorwaarden >>

Vitaliteit

Bij Agradi vind je een ruim assortiment die de vitaliteit van de hond ondersteunen.
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
 1. Phytonics Hormone 50ml
  € 26,95 € 21,95 -19%

  Phytonics Hormone 50ml

  (17)
 2. IP Pomp Voor Olie
  € 0,95

  IP Pomp Voor Olie

  (0)
 3. Outlet
  VETstyle Coffea Praeparata 100ml
  € 33,25 € 29,92 -10%

  VETstyle Coffea Praeparata 100ml

  (16)
 4. Icelandpet Omega-3 Oil
  vanaf € 13,99 -12%

  Icelandpet Omega-3 Oil

  (1)
 5. Sensipharm Geria Comfort - Hond 90 tabl. a 1000 mg
  € 39,95

  Sensipharm Geria Comfort - Hond 90 tabl. a 1000 mg

  (2)
 6. cdVet Fit-Barf Sensitive
  vanaf € 13,95

  cdVet Fit-Barf Sensitive

  (0)
 7. cdVet Fit-BARF Mineraal 600g
  € 20,25 € 19,50 -4%

  cdVet Fit-BARF Mineraal 600g

  (1)
 8. Icelandpet Cod Oil
  vanaf € 12,99 -13%

  Icelandpet Cod Oil

  (0)
 9. cdVet Agil-Dog
  vanaf € 16,95

  cdVet Agil-Dog

  (0)
 10. cdVet Dogfitness 600g
  € 26,95

  cdVet Dogfitness 600g

  (0)
 11. Populaire merken

Aantal per pagina:
22 94

Vitaliteit is een ruim woord. Onder vitaliteit wordt vaak een combinatie verstaan van positieve elementen die met elkaar in balans zijn. Deze elementen kunnen een goede lichamelijke conditie zijn, gezonde voeding, gezonde leefomgeving. Om deze elementen te ondersteunen zijn verschillende producten verkrijgbaar bij Agradi.

Om de gezondheid en de lichamelijke conditie van de hond te verbeteren, kan men ervoor kiezen om de hond een vitamine supplement te geven. Dit supplement is verkrijgbaar in poedervorm en kan eenvoudig door het voer van de hond gegeven worden. Wanneer de hond het supplement niet wil eten door zijn voer, kan het supplement verwerkt worden in wat lekkers. Deze vitamine supplementen zijn verkrijgbaar van de merken Puur Natuur en Phytonics. Deze supplementen hebben naast hun bijdrage aan de vitaliteit van de hond, ook een ondersteunende werking voor het immuunsysteem.

Wanneer de hond ouder wordt, gaat ook vaak de lichamelijke conditie achteruit. Dit komt met name omdat bewegen wordt bemoeilijkt door het stijver worden van de gewrichten. Om het bewegen wat gemakkelijker te maken voor de hond, kan men de hond Cholodin tabletten geven. Deze tabletten zorgen voor het soepel worden van de gewrichten. Deze tabletten kunnen rechtstreeks uit de hand gegeven worden, maar mogen ook verwerkt worden in het eten of in wat lekkers. Wanneer de hond deze tabletten echter niet wil eten, kan men ervoor kiezen om Choline Druppels aan de hond te geven. Deze druppels kunnen rechtstreek in de mond gegeven worden, maar mogen ook op wat lekkers gedruppeld worden.

Een schone leefomgeving voor de hond is ook een belangrijk aspect in de vitaliteit van de hond. Om een schone leefomgeving te realiseren kan men de producten van Urine Off gebruiken. Deze producten rekenen af met de geur van de urine en verwijderd de urinevlekken. Om de urinevlekken op te sporen, kan men gebruik maken van de Urine Off Led Mini Urine Finder. Met dit lampje worden de urinevlekken opgespoord, waarna ze vervolgens verwijderd kunnen worden. De vlekken kunnen vervolgens verwijderd worden met de Ecopets Urinegeur/Vlekverwijderaar. Deze spray reinigt eenvoudig vieze geurtjes en vlekken op alle oppervlakken.

Wanneer er vlekken zijn ontstaan op het tapijt, kan men kiezen voor UrineOff Hond Tapijtspray. Dit product breekt de urinezuurkristallen af, waardoor de primaire trigger voor territoriumplassen wordt weggenomen. De kans dat de hond het dus nog een keer zal doen, wordt met dit product verminderd.

De Agradi stickerkorting is ook toepasbaar op een groot aantal artikelen in onze Drogist. Ook hebben wij een Hondengezondheidswijzer, met informatie bijvoorbeeld over vergiftiging bij honden. Wanneer je aan het zoeken bent naar een specifiek merk, kun je een kijkje nemen op onze Merkenpagina. Tenslotte kun je voor hondenartikelen in de uitverkoop/opruiming zijn, terecht op onze Salepagina. Tot ziens, op Agradi.nl!