Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *
Agradi

Advantage Vlooienmiddelen

Advantage is een antivlooienmiddel voor honden en katten. Doordat ze gebruik maken van de beste onderzoeksmethodes hebben ze een effectief middel ontwikkeld. Meer informatie

Logo
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Aantal per pagina:
24

Agradi heeft een groot assortiment online staan aan gezondheidsproducten voor verschillende soorten dieren. Jouw huisdier verdient de beste zorg die er is en daarom hebben wij de meeste betrouwbare producten en merken geselecteerd. In onze webshop vind je hoogwaardige producten van verschillende merken.

Voor de bestrijding van vlooien en luizen heeft Advantage een effectieve remedie ontwikkeld. Door goede onderzoeksmethodes heeft Advantage een snelle preventieve behandeling en bestrijding van bijtende luizen, vlooien en teken. De werkzame stof in Advantage is Imidacloprid, met Buthylhydroxytolueen (E321) en Benzylalcohol als hulpstoffen. Het anti-vlooienmiddel van Advantage is een van de favorieten onder honden – en katteneigenaren en is bewezen zeer effectief. Binnen 24 uur na toediening worden de vlooien gedood. Lees altijd goed de bijsluiter.

Advantage is onderdeel van Bayer. Het bedrijf Bayer is een wereldwijde innovatieve onderneming Ze hebben een geschiedenis die meer dan 150 jaar teruggaat op het gebied van gezondheidszorg en landbouw. Bayer ontwikkeld nieuwe moleculen die ze toepassen in de innovatieve producten en oplossingen om de gezondheid van mens, dier en plant te verbeteren. Deze missie is wereldwijd van belang. De onderzoeks- en ontwikkelingsactiviteiten van Bayer zijn gebaseerd op een diepgaande kennis van de biochemische processen in levende organismen. Dit maakt Advantage een van de succesvolle merken van Bayer.

In het kort is Advantage een zeer effectief vlooienmiddel bij honden en katten. Het merk houdt zich aan de strenge regels en werkt met de beste onderzoekstechnieken.

Alle producten van Advantage zijn verkrijgbaar bij Agradi.nl. Daarnaast hebben wij diverse andere artikelen voor jou en je huisdier. Wij bieden deze producten aan voor de allerlaagste prijs. Daar komt nog bij dat vele artikelen van Advantage meedoen aan onze stickeractie. Hiermee krijg je hele aantrekkelijke kortingen op deze producten. Ten slotte kun je op de Sale pagina nog meer producten vinden die in de aanbieding zijn. In de Outlet pagina staan producten met mega hoge kortingen, omdat die uit het assortiment gaan. Alle dierenliefhebbers kunnen bij Agradi terecht voor de betrouwbaarste gezondheidsproducten voor de allerlaagste prijs.