Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *
Agradi

Agrivet

Agrivet koop je online bij Agradi.nl! Agrivet is een merk voor voer- en verzorgingssupplementen voor de veehouderij en paarden. Ze hebben producten voor de verzorging van vee en paarden. Agrivet is een stuk voordeliger in prijs, maar kwalitatief net zo goed als andere merken. Voor de grootverbruikers zoals bij een veehouderij, hebben ze grotere voordelige verpakkingen die lang meegaan. Meer informatie

Logo
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Sale
Agrivet Antiklit/Glansspray
Vanaf€ 11,99-11%

Agrivet Antiklit/Glansspray

(335)
Sale
Agrivet Jodium tinctuur
Vanaf€ 7,96-27%

Agrivet Jodium tinctuur

(199)
Sale
Agrivet Dermi Blauw Spray 400ml
€ 16,44€ 13,99-15%

Agrivet Dermi Blauw Spray 400ml

(84)
Sale
Agrivet Glijmiddel
Vanaf€ 2,99-26%

Agrivet Glijmiddel

(97)
Sale
Agrivet Control Odor Spray 500ml
€ 15,45€ 11,99-22%

Agrivet Control Odor Spray 500ml

(11)
Sale
Agrivet Fenegriek 1,5kg
€ 19,95€ 15,99-20%

Agrivet Fenegriek 1,5kg

(43)
Sale
Agrivet Uiercreme
Vanaf€ 4,99-12%

Agrivet Uiercreme

(27)
Agrivet TWM-Horsemix 8kg
€ 49,77€ 46,99-6%

Agrivet TWM-Horsemix 8kg

(51)
Agrivet zeewier 1,5kg
€ 15,99

Agrivet zeewier 1,5kg

(34)
Agrivet Paardenshampoo
Vanaf€ 10,99-1%

Agrivet Paardenshampoo

(44)
Aantal per pagina:
24

Agrivet is een merk dat voor een voordeling prijs dierverzorgingsproducten levert. Voor alle boerderijdieren zoals schapen, biggen, rundvee, zeugen hebben zij verzorgingsproducten die de gezondheid van de dieren ondersteund of verbeterd. Ook hebben zij een groot assortiment voor verzorging van paarden.

In het assortiment hebben ze producten die de gezondheid van de dieren ondersteund. Denk hierbij aan de verzorging en reiniging van de vacht, het soepel houden van de gewrichten en ondersteunen van de fitheid van de dieren. Agrivet wil vee en paarden op een goede en natuurlijke manier gezond houden. In het assortiment hebben ze een shampoo ontwikkeld voor vele verschillende dieren van biggen, schapen tot paarden. De shampoos zijn te gebruiken als een veilige neutrale vachtvriendelijke shampoo. Het bevat dus geen geur- en kleurstoffen en is huidvriendelijk. Op deze manier kun je met een shampoo al je dieren op de boerderij of veehouderij schoon en fris houden.

Verder hebben ze meer gezondheidssupplementen, zoals multivitaminen. Deze moeten de gezondheid bevorderen van vee en paarden. Soms kan je schaap, paard of een ander dier wel ondersteuning gebruiken, wanneer de weerstaand laag of weerbaar is. Vitaminesupplementen verhogen de weerstand en maakt je dier minder vatbaar voor ziektes. Voor paarden die veel getraind worden, is goed voer en aanvullende supplementen belangrijk voor het herstellen van het lichaam. Vitaminesupplementen zorgen voor soepele spieren en gewrichten, verbeteren van de prestaties en belastbaarheid bij trainingen. Agrivet heeft daarom verschillende soorten multivitaminen specialiseert voor vee en paarden.

Voor de boerderij- en veehouders heeft Agrivet verschillende producten voor het verzorgen van het vee. Zo heeft Agrivet verschillende soorten (vochtige) uierdoekjes voor het reinigen van de speen en uier voor het melken. Uier crème hebben ze ook in het assortiment voor de uitdroging van de schrale of droge huid na het melken. Ten slotte wordt het glijmiddel van Agrivet vaak gebruikt bij veehouderijen. Het is glijmiddel op waterbasis voor handen, armen, handschoenen en instrumenten voor onderzoek en verloskundige ingrepen.

Kortom, de verzorgingsproducten van Agrivet zijn voordelig verkrijgbaar en inzetbaar voor vele verschillende dieren en gezondheidsproblemen.