Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *
Agradi

Seresto Vlooienbanden voor Honden

Seresto vlooienbanden voor honden koop je het goedkoopst in de webshop van Agradi.nl. We hebben vlooienbanden voor kleine en grote honden. Zo wordt iedere trouwe viervoeter optimaal beschermd tegen vlooien, teken enzovoort. Mocht je nu toch niet de vlooienband vinden die je zoekt van Seresto, maak je dan geen zorgen. Wij hebben nog een veel groter assortiment. Neem dus gerust een kijkje bij alle vlooienmiddelen voor honden. Meer informatie

0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
Aantal per pagina:
24

De Seresto vlooienbanden voor honden kunnen een belangrijk deel uitmaken van de vlooien bestrijding en preventie bij je hond. Na het omdoen van de halsband is je hond 7 tot 8 maanden beschermd tegen besmetting van vlooien of teken.

Een Seresto vlooienband doodt direct de vlooien op en in de omgeving van je hond. Daarnaast zorgt het ervoor dat vlooien larven niet verder kunnen ontwikkelen. Zo zijn je hond en zijn directe omgeving maandenlang beschermd tegen vlooien.

Seresto vlooienbanden voor honden bieden daarnaast ook bescherming tegen teken. De werkzame stoffen zijn werkzaam tegen volwassen teken, nyfmen en larven. Als je hond voor het aanbrengen van de halsband al teken heeft, dan wordt aangeraden deze eerst te verwijderen. Het kan namelijk zo zijn dat deze teken niet binnen twee dagen na het aanbrengen dood gaan. Ze blijven dan vast zitten en blijven ze zichtbaar. De preventie tegen nieuwe teken start namelijk pas twee dagen na het aanbrengen van de halsband. Maar je hond is eveneens maanden lang beschermd.

Aangeraden wordt om Seresto vlooienbanden voor honden vlak voor het vlooien en teken seizoen aan te doen.
Naast de vlooienbanden voor honden zijn er ook Seresto vlooienbanden voor katten. Deze lopen immers net als je hond gevaar om besmet te raken met vlooien of teken. Ook deze vlooienband biedt 7 tot 8 maanden bescherming. Koop jouw Seresto vlooienbanden voor honden tegen de scherpste prijs op Agradi.nl!