Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *

NU tot 35% korting op ZOMERCOLLECTIES 2021! Actievoorwaarden >>

NU tot 35% korting op ZOMERCOLLECTIES 2021! Actievoorwaarden >>

Seresto Vlooienbanden voor Katten

Seresto vlooienbanden voor katten koop je het goedkoopst in de online webshop van Agradi.nl. De Seresto vlooienbanden voor katten zijn geschikt voor katten tot 8 kg en daardoor geschikt voor bijna alle katten. Mocht je nu toch niet de vlooienband vinden die je zoekt van Seresto, maak je dan geen zorgen. Wij hebben nog een veel groter assortiment. Neem dus gerust een kijkje bij alle vlooienmiddelen voor katten.
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Aantal per pagina:
24 96

De Seresto vlooienbanden voor katten bieden tot wel 10 weken een bescherming tegen vlooien en de bestrijding tegen teken is zelf tot 8 maanden actief! Hierdoor kan zo’n vlooienband een rol spelen bij de vlooien en teken bestrijding en preventie.

De werkzaamheid tegen vlooien van een Seresto vlooienband begint direct na het omdoen van de halsband. Het doodt direct de vlooien op je kat en in de directe omgeving. Daarnaast zorgt het ervoor dat vlooien larven niet verder kunnen ontwikkelen. Zo is je kat en de directe omgeving lange tijd beschermd tegen vlooien.

Daarnaast bieden Seresto vlooienbanden voor katten ook bescherming tegen teken. De werkzame stoffen zijn werkzaam tegen volwassen teken, nyfmen en larven. Als je kat voor het aanbrengen van de halsband al teken heeft dan wordt aangeraden deze eerst te verwijderen. Het kan namelijk zo zijn dat deze teken niet binnen twee dagen na het aanbrengen van de vlooienband dood gaan. Ze blijven dan vastzitten en blijven zichtbaar. De preventie tegen nieuwe teken start pas twee dagen na het aanbrengen van de halsband.

Naast de vlooienbanden voor katten zijn er ook Seresto vlooienbanden voor honden. Deze lopen immers net zo goed gevaar om besmet te raken met vlooien of teken. Ook deze vlooienband biedt 7 tot 8 maanden bescherming. Koop de goedkoopste Seresto vlooienbanden voor katten in de webshop van Agradi.