• Gratis verzending vanaf € 29,-
 • Voor 23:59 besteld, morgen verzonden
 • Gratis retour binnen 90 dagen

Shop nu met 20% korting op bijna ALLES! | Dekens tot 30% korting.

20% korting op bijna ALLES! | Dekens tot 30% korting.

Seresto Vlooienbanden

 1. Agradi's keuze
  Seresto Teken en Vlooien Halsband Grote Hond vanaf 8kg 70cm
  € 37,99 € 32,95 -13%
  Seresto Teken en Vlooien Halsband Grote Hond vanaf 8kg 70cm
  (421)
 2. Agradi's keuze
  Seresto Teken en Vlooien Halsband Kat tot 8kg 38cm
  € 29,99 € 26,95 -10%
  Seresto Teken en Vlooien Halsband Kat tot 8kg 38cm
  (456)
 3. Agradi's keuze
  Seresto Teken en Vlooien Halsband Kleine Hond tot 8kg 38cm
  € 32,99 € 26,95 -18%
  Seresto Teken en Vlooien Halsband Kleine Hond tot 8kg 38cm
  (193)
Aantal per pagina:
20 100

Vlooienbanden van het merk Seresto zijn zeer geliefd vanwege de snelle- en goede werkzaamheid. De vlooienhalsbanden beschermen jouw geliefde huisdier maar liefst gedurende acht maanden lang. Er komt namelijk geleidelijk aan een werkzame stof vrij die de vlooien en teken zal blijven doden, zodat jouw hond of kat er vrij van blijft. De Seresto vlooienband is niet alleen zeer geschikt om vlooien tegen te gaan, maar is ook erg geschikt voor teken. Daarnaast zijn de halsbanden van Seresto geurloos en bestand tegen water. Dit is natuurlijk ook wel erg prettig! De Seresto vlooienbanden vind je in onze Hondendrogist en Kattendrogist bij de vlooienmiddelen. Let er wct el altijd goed op of dit produook geschikt is voor jouw huisdier. Kijk bijvoorbeeld naar het gewenste gewicht van de hond of kat, dit staat vermeld bij het product. Ook is de Seresto vlooienband niet geschikt voor kittens of pups tot een bepaald aantal weken oud. Zie de productomschrijving voor meer informatie over de betreffende Seresto vlooienband.

Heeft jouw hond of kat al last van een tekenbeet en heb je de Seresto vlooienband net in huis gehaald? Verwijder dan eerst de teken die zich al op de huid van jouw hond of kat bevinden. Doe vervolgens de vlooienband van Agradi bij jouw (huis)dier om en zorg ervoor dat er geen nieuwe vlooien of teken bijkomen. De optimale preventie zal binnen twee dagen zijn na het aanbrengen van de halsband, na die tijd zal jouw huisdier dus veilig zijn voor al die kleine vervelende parasieten. Geen jeuk of vervelende bijbehorende ziektes meer dankzij de Seresto Vlooienband!

Seresto vlooienbanden vind je in het assortiment op Agradi.nl! Haal snel jouw eigen vlooienhalsband in huis en voor je het weet zijn jouw hond, poes of kat vrij van vlooien en teken! Zie ook de Agradi stickerkorting die toepasbaar is op een groot aantal artikelen in ons assortiment. Met deze stickerkorting ben je ook nog eens extra voordelig uit. Twijfel dus niet en bestel snel dit handige product van Seresto op Agradi.nl.